+ Konu Cevaplama Paneli
1 den 1´e kadar. Toplam 1 mesaj bulundu

Tavuk Göğsü

Malzemeler 8 kişilik 8 yemek kaşığı pirinç unu 250 gr toz şeker 4 tatlı kaşığı tarçın 1 adet tavuk göğüs eti (kemiksiz) 1 lt süt Yapılışı

  1. #1
    Hiper Aktif
    Üyelik tarihi
    Jul 2007
    Mesajlar
    1.780

    Tavuk Göğsü

    Malzemeler

    8 kişilik
    8 yemek kaşığı pirinç unu
    250 gr toz şeker
    4 tatlı kaşığı tarçın
    1 adet tavuk göğüs eti (kemiksiz)
    1 lt süt

    Yapılışı

    Tavuk göğsünü iyice haşlayın ve soğumaya bırakın. Didikleyin sonra da parçaları mikserde püre haline getirin. Pirinç unu ve şekeri bir tencereye koyun. Azar azar süt ekleyin. yumurta çırpma teliyle sürekli karıştırın. Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın. Kaynayan süte tavuk püresini katın ve 45 dakika kadar karıştırarak pişirin. Yüksek kenarlı bir dörgen kaba dökün, soğumaya bırakın. Soğuk suya batırdığınız keskin bir bıçakla küçük kareler şeklinde kesin, tarçın serpip servis yapın.

  2. # ADS
    İlginizi Çekebilir
    Üyelik tarihi
    Daima
    Mesajlar
    Çok:)
     

Benzer Konular

  1. Sebzeli Tavuk But
    piraye Tarafından Tavuk Yemek Tarifleri Foruma
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 05-06-2009, 02:01 PM
  2. Baharatlı Tavuk
    piraye Tarafından Tavuk Yemek Tarifleri Foruma
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 07-04-2009, 03:26 PM
  3. Ananaslı Tavuk
    piraye Tarafından Tavuk Yemek Tarifleri Foruma
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 07-04-2009, 03:25 PM
  4. Adaçaylı Tavuk
    piraye Tarafından Tavuk Yemek Tarifleri Foruma
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 07-04-2009, 03:24 PM
  5. Tavuk Çorbası
    ZEYNEP Tarafından Çorba Tarifleri Foruma
    Cevap: 0
    Son Mesaj: 30-03-2009, 07:45 PM

Yetkileriniz

  • Yeni konuları düzenleyemezsiniz
  • Yanıt verebilirsiniz
  • Eklentileridüzenleyemezsiniz
  • Mesaj değiştiremezsiniz
  •