ben de bir tarif vereyim,, bulgaristan usulüdür, çayla, ayranla yenilebilir

3 tane hamur,

3 yumurta

700 gram yoğurt

yarım paket margarin

tepsi+tepsi fırın

Fırından hazır hamur satın alın 3 tane kabarmaya yüz tutmuşken çiçek yağlı tepsiye,

hamuru bıcakla kesip yuvarlak yuvarlak minik kurabiyeler gibi dizin,tepside birbirine yapışısnlar, baklava gibi yuvarlak 40-60 tane kafanıza göre tepsiye dizin, hamur yuvarlarken elinize fazla yapışmasın diye yag sürebilirsiniz,,( illa da çok özenip yuvarlamanıza gerek yok yeter ki ufak parçalar olsun)

şimdi dizildi ,,başka bir kapta 700 gr-kadar yoğurtla 3 yumurtayı iyice karıştırın ve bu hamur dolu tepsinin üstüne dökün, bütün hamurların üstü kapansın kaşıkla yayın,, en üstüne de yarım paket margarin , parça parça kesip tepsiye yayın,,, 150 derecelik fırında yoğurt eriyip peynir gibi olucak, nefis kokular gelicek ve hamur başları kızaracak şekile gelince fırından çıkartın,, çayınızı da hazırlayın bu arada, hamurlar piştiği için bıçakla ayırın , adam başı sayıyla da verebilirsiniz

afiyet olsun+