![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisinde yer alan Fizik forumu içinde "eksiden artiya mi yoksa ?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "cok enteresan ama son 20 yildir belirsiz kalan bir teori tamamen yikildi elektron akimlarinin + dan - ye hareket ettigini soylenirdi' bircok ogretmen ' ogretim gorevlisi boyle soylerdi' boyle ogretirdi. ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eksiden artiya mi yoksa ? cok enteresan ama son 20 yildir belirsiz kalan bir teori tamamen yikildi elektron akimlarinin + dan - ye hareket ettigini soylenirdi' bircok ogretmen ' ogretim gorevlisi boyle soylerdi' boyle ogretirdi. 193-1980 li yillarda bizim elektronik kitaplarinin cogunda + dan - ye bir elektron akimi akisi oldugu soyleniyordu 1990 li yillarda bunun aslinda ters oldugu savunuldu ve kanitlandi'' yildirm bulutlardan yere dusuyor yer toprak (-) negatif bulut(+) en ters ornek buydu' ancak yildirim buluttan degil negatiften pozitife cakiyordu'' genelde caktigi yerler iyi topraklanmamis dengesiz yerlerdi mesela bir agac elinde demir kurek tutan bir adam bu konuyu acmamin nedeni' yillardir ben ve benden onceki bircok insana tersi ogretildi' hala da bircok insan boyle bilir. beyninizde yanlis yazildiysa duzeltin'' isterseniz sadece genel kultur olarak kalsin. elektron aklimlari - negatif kutuptan pozitife dogru(+) hareket eder bilginize senolmutlu@2007 aktifbir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |