![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisinde yer alan Fizik forumu içinde "deniz sathi yagmurdan sonra neden rahatlar?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "uzun yillar denizciyim ' buyuk firtina monsooon demiyorum ama 'denizcileri en cok etkileyen ruzgardir' (sis i de kabul etmezssek) ruzgar firtina demekir . dikkat ettigim seylerden biri gemimiz firtinaya girince ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deniz sathi yagmurdan sonra neden rahatlar? uzun yillar denizciyim ' buyuk firtina monsooon demiyorum ama 'denizcileri en cok etkileyen ruzgardir' (sis i de kabul etmezssek) ruzgar firtina demekir . dikkat ettigim seylerden biri gemimiz firtinaya girince eger cok buyuk yagmur yagarsa deniz yuzeyi 'biraz rahatlar gemi biraz daha rahat hareket eder' birde baska birsey var yagmurdan sonra firtinalar genelde kesilir sizce sebebi nedir ??? benim sorum yeni denizcilere buydu: ama cevabim da hazir ' sizin cevabiniz nedir ?? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |