![]() |
|
| | |||||||
iki tane gemimiz var ikisi de suratleri ayni ruzgar sartlari ayni akinti kuvveti ayni asagidaki haritalara rotalari ben kendim cizdim, yanlis anlasilmasin bir yaniltmaca yok . pembe gemi mi ?
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi gemi iki tane gemimiz var ikisi de suratleri ayni ruzgar sartlari ayni akinti kuvveti ayni asagidaki haritalara rotalari ben kendim cizdim, yanlis anlasilmasin bir yaniltmaca yok . pembe gemi mi ? siyah gemi mi ? Gibraltar CEBELITARIKTAN cikan iki gemi , Hangi gemi once PHILADELPHIA ya varir. bu soruyu bilen arkadasa afganistan limanina Gemiyle 1 hafta tatile yollicam soz vermiyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi ünlü hangi meyvenin suyunu içerek zinde kalıyor | AktifBir | Alternatif Tıp | 0 | 19-04-2009 08:10 AM |
| 2009 saç modellerinden hangi yüze hangi saç modeli? | blueice | Moda | 0 | 08-04-2009 12:14 AM |
| Örümcek Gemi | AktifBir | Uçaklar | 0 | 08-02-2009 01:40 AM |
| Hangi takım hangi hakemi istemiyor | Gazi | Futbol | 0 | 03-01-2008 08:52 AM |
| Hangi Burç Hangi Burca Göre...? | EsMeR PreNsEs | Astroloji, Fal | 0 | 14-07-2007 08:29 AM |
| Aktifbir.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! |