![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisinde yer alan Eğitim, Öğretim forumu içinde "Yeni üniversiteler ve kontenjanları" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Yeni açılan 17 üniversitenin fakülte ve programlarının kontenjan sayıları şöyle: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi: İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu. Lisans: 700, önlisans: 910. Ağrı Dağı Üniversitesi: Eğitim Fakültesi ve ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni üniversiteler ve kontenjanları Yeni açılan 17 üniversitenin fakülte ve programlarının kontenjan sayıları şöyle: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi: İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu. Lisans: 700, önlisans: 910. Ağrı Dağı Üniversitesi: Eğitim Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 270, önlisans kontenjanı: 270. Çankırı Karatekin Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Orman Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 180, önlisans kontenjanı: 1255. Bitlis Eren Üniversitesitesi: Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 40, önlisans: 1350. Mardin Artuklu Üniversitesi: Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 60, önlisans: 350. Muş Alparslan Üniversitesi: Eğitim Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 120, önlisans kontenjanı: 550 Sinop Üniversitesi: Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 350, önlisans: 420. Siirt Üniversitesi: Eğitim Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans: 330, önlisans: 240. Nevşehir Üniversitesi: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 320, önlisans: 740. Karabük Üniversitesi: Fen-Edebiyat Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi. Lisans kontenjanı: 370, önlisans: 1080 Kilis 7 Aralık Üniversitesi: Fen-Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans: 290, önlisans: 440 Artvin Çoruh Üniversitesi: Eğitim Fakültesi, Orman Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 180, önlisans: 390. Bilecik Üniversitesi: İktisadi İdari Bilimler Fakültesi. Lisans kontenjanı: 360, önlisans: 1770. Kırklareli Üniversitesi: Teknik Eğitim Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu. Lisans kontenjanı: 140, önlisans kontenjanı: 2255. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi: Lisans programı yok. Önlisans kontenjanı: 1920 Bingöl Üniversitesi: Lisans programı yok. Önlisans: 440. Batman Üniversitesi: Eğitim Fakültesi. Lisans kontenjanı: 30, önlisans kontenjanı: 570.'' Akşam |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |