![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisinde yer alan Eğitim, Öğretim forumu içinde "Samsun'da özel kız öğrenci yurdu" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Armada Kız Öğrenci Yurdu (Samsun'da Özel Kız Öğrenci Yurdu) 'www.armadakizyurdu.com' Sevgili gençler, Hoşgeldiniz! Geleceğinize yönelik attığınız en önemli adım olan üniversite hayatının hepiniz için hayırlı olmasını diler,hepinizi gönülden kutlarız. Armada ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Samsun'da özel kız öğrenci yurdu Armada Kız Öğrenci Yurdu (Samsun'da Özel Kız Öğrenci Yurdu) 'www.armadakizyurdu.com' Sevgili gençler, Hoşgeldiniz! Geleceğinize yönelik attığınız en önemli adım olan üniversite hayatının hepiniz için hayırlı olmasını diler,hepinizi gönülden kutlarız. Armada Kız Öğrenci yurdu güleryüzlü hizmet ve seviyeli ilgi ile sizlere eksiksiz imkanlar sunmayı hedefliyor. Dileğimiz,evinizdeki rahatlığı ve huzuru aratmayan otel konforunda hep en güzelini yaşatmak olacaktır. Yüzünüzdeki güven ve gülümseme bizlerin mutluluğu olacaktır ![]() YURDUMUZUN GENEL ÖZELLİKLERİ Yurda Giriş –Çıkışlarda kartlı sistem 1,2,3 kişilik özel tasarımlı odalar Tüm odalarda Banyo/Wc Tüm odalarda ücretsiz kablosuz internet yayını Tüm odalarda klima 24 saat sıcak su- merkezi ısıtma Ücretsiz açık büfe kahvaltı Armada restoran A’Kafe Mini market, fotokopi,yazıcı Etüd salonu İnternet salonu Fitness Kuaför- Güzellik salonu Solaryum, yoga, plates, dans… Çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, Revir- Özel hastanelerde indirimli tedavi imkanı 24 saat bay - bayan güvenlik (kamera sistemi) Ücretsiz araç servisi Sosyal etkinliklere toplu katılım ![]() Daha fazla bilgiyi BURAYA TIKLAYIP websitemizden edinebilirsiniz. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Samsun'da özel kız öğrenci yurdu Armada kız öğrencilerin yeni barınağı Armada Özel Kız Öğrenci Yurdu görkemli bir açılışla hizmete girdi. ![]() Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Atakent Beldesinde açılan Armada Özel Kız Öğrenci Yurdu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne şehir dışı yada ilçelerden okumak için gelen öğrencilere konforlu bir konaklama sunuyor. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Mızrap, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, AK Parti Samsun milletvekilleri Fatih Öztürk ve Birnur Şahinoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, İl Milli eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ile Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş katıldı. Armada Özel Kız Öğrenci Yurdu’nun ortaklarından Halit Akgül, yurdu kurarken şıklık, kalite ve rahatlığı ön planda tuttuklarını belirterek, “Ondokuz Mayıs Üniversitesinin bulunduğu şehrimizde okumak için uzaklardan gelen öğrenciler için yeni ve güzel bir kapı açıyoruz. Sosyal aktivitelerle zaman da geçirilebilecek yurdumuzdan öğrencileri rahatı için ne gerekiyorsa yaptık. Herkese hayırlı olsun” dedi. Volkan Yiğit |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| armada, kiz, kizyurdu, ogrenciyurdu, omu, samsun, yurt |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |