![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisinde yer alan Eğitim, Öğretim forumu içinde "samsunda kız öğrenci yurdu" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "19 MAYIS KIZ ÖĞRENCİ YURDU (SAMSUNDA KIZ ÖĞRENCİ YURDU) 19 MAYIS KIZ ÖĞRENCİ YURDU | SAMSUN |www.19mayisyurdu.com.tr| 19 Mayıs Kız öğrenci Yurdu 1999 yılından bu güne; Güven, Huzur ve Disiplin ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | samsunda kız öğrenci yurdu 19 MAYIS KIZ ÖĞRENCİ YURDU (SAMSUNDA KIZ ÖĞRENCİ YURDU)19 MAYIS KIZ ÖĞRENCİ YURDU | SAMSUN |www.19mayisyurdu.com.tr| 19 Mayıs Kız öğrenci Yurdu 1999 yılından bu güne; Güven, Huzur ve Disiplin içinde öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunmaktadır. Zengin menü Sabahları açık büfe Sürekli sıcak su Çamaşırhane Merkezi ısıtıma sitemi Her odada telefon, ADLS, banyo Hijyenik ve modern Mutfak Özel Çalışma ve dinlenme alanları 19 Mayıs Kız öğrenci Yurdu’nun en önemli avantajı; Üniversite yolu üzerinde Atatürk Bulvarı 34 numarada.. olması.. Yani üniversiteye sadece 5 dakika.. Ana yol üzerinde olduğu için Şehir Merkezine de ulaşım problemi yoktur. Yurdumuzda 1 sorumlu müdür, 1 yönetim memuru, 2 aşçı, 1 aşçı yardımcısı, 2 güvenlik görevlisi ve 3 temizlik personeli görev yapmaktadır. Vizyonumuz Yılların deneyimi ile iş mükemmeliyetini hedefleyerek misafirlerine güvenilir, yüksek kaliteli hizmetleri prensip edinmek. Misafirlerimizin bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir yaşam alanını benimsemek. Misyonumuz Misafirlerimizin taleplerini şehrimize yakışan misafirperverlik anlayışına göre ağırlamak, sunduğumuz hizmetlerimizi ile müşteri memnuniyeti içinde gerçekleştirmek. Dinamik modern çalışma ekibimizle sürekli yenilenen ve gelişen bir yaşam alanı yaratmak daha ayrıntılı bilgi için www.19mayisyurdu.com.tr Konu nihalgonan tarafından (24-09-2008 Saat 09:39 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kiz, ogrenci, ozel, samsun, yurdu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |