![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisinde yer alan Psikoloji forumu içinde "Baskasinin basarisi" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Kıskançlık diyelim biraz, Kulak, boynuzdan çekinir. "Ya beni geçerse?" bazen usta çıraktan korkar, bazen yükselecek adamın önünü tıkarlar. askeriyelinin, mekteplilerden korkusu vardır. "Ya benden daha başarılı olursa?" Türkiyeye geldik,içimizde başarılı ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baskasinin basarisi Kıskançlık diyelim biraz, Kulak, boynuzdan çekinir. "Ya beni geçerse?" bazen usta çıraktan korkar, bazen yükselecek adamın önünü tıkarlar. askeriyelinin, mekteplilerden korkusu vardır. "Ya benden daha başarılı olursa?" Türkiyeye geldik,içimizde başarılı olanlar vardır,bazen önünü tıkarlar adamın,bu oyunu öğrendik, biz de onlar gibi olmaya başladık bazen en yakın arkadaşımızın elde ettiği başarıya sevinirken bile içimizde hazzetmediğimiz bir dürtü yakalayıp kendimizden utandığımız olmadı mı hiç? "Neden ben değil de O?" Müdürü olduğumuz işyerinde hızla yükselenlerin, çok çalışanların önünü tıkamaya çalışanlarla karşılaşmaz mıyız sık sık. Hatta o kişilerden biri bizizdir bazen. Tıpkı reklamdaki gibi: "Memleketi sen mi kurtaracan Selo?" Neden böyleyiz biz? Yoksa hamurumuzda mı var çekememek? Başkalarının başarıları neden rahatsız eder bazılarımızı? bizde bu varmi acaba |
| | |
| | |