![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Polemik forumu içinde "Gencler" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "arkadaşlar neden gençlerimiz depresyona girip bunalım takılıyorlar hiç düşündünüz mü? ben inanıyorum ki küçük yaşlarda daha kalplerine arkadaşlık dostluk aşılanmadan aşkı aşılıyıp şaka altında kız yada erkekleri birbirine veriyorlar yakıştırmalar ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye | Gencler arkadaşlar neden gençlerimiz depresyona girip bunalım takılıyorlar hiç düşündünüz mü? ben inanıyorum ki küçük yaşlarda daha kalplerine arkadaşlık dostluk aşılanmadan aşkı aşılıyıp şaka altında kız yada erkekleri birbirine veriyorlar yakıştırmalar yapıyorlar bir süre sonra yani buluğ dönemi sonrası aileden uzaklaşıp karşı cinse yaklaşıyorlar çoğu daha cocuk yasta olduğu için hayatı öğrenmeden sillesini yiyorlar. sizden isteğim cocuklarınızla aranızda arkadaslık kurup onların hatalarını gösterin fakat kararı onlara bırakalım.size gelip arkadası olduğunu soylediğinde ona kızmak yerine sabırlı olup ona daha bu yükü kaldıramayacağını gösterelim müdahalede bulunmadan kızmak sizden uzaklaştırır. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gencler Turkiyede genelde Koyden kente goc cok agir darbeler vermis'' Dogudan batiya bir sirkulasyon var' Kulturel ezilme olusuyor' Insanlara ortada kaldikca eziliyor' bu da genclere cok ne dogu nede bati kulturu arasinda bir karasizilik olusturuyor' doguya gitse tekrar batili gozuyle bakilir'' batida da dogulu gozuyle bakilir ' bu duzelme ancak 1 nesil sonra olusur '' Goc yapilirken insan hayatinda herseyi goze alabilecek yapida'' Tasinmak cok zor biseydir. kalici toplumlareda bunalim yok'' mesela ESKI istanbul Yerlisi olanlarda 'yada yerinde uzun zaman oturanlarda boyle bir bunalim yoktur. Yerinde oturanlar daha Kararlidir. bu yerel etmen''' birde calisma yasantisinda' insanlar sadece calismaktan baska bisey bilmezler' cunku sistemn boyle ister' insan dogal olan seyleri unutur' cocuklarina ozen gosteremez' '' buda benim dusunceme gore endustriyel etmendir. insanlar ciftcilikten kacip endustriyel agirliga carparlar. bu benim fikrim |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gencler Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |