![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Polemik forumu içinde "Delirmek istiyorsunuz ?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "delirmek'' deli olmak istiyorsunuz ' yada tirlatmak'' sizce nasil delirilir' delirince artik kurtuluyosunuz' diyosunuz ki icinizden artik ben delirdim'icimdeki disimdaki politikayla siyaseti kestim' islerdeki problemler yok' borclarim silindi ' dusunmek ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delirmek istiyorsunuz ? delirmek'' deli olmak istiyorsunuz ' yada tirlatmak'' sizce nasil delirilir' delirince artik kurtuluyosunuz' diyosunuz ki icinizden artik ben delirdim'icimdeki disimdaki politikayla siyaseti kestim' islerdeki problemler yok' borclarim silindi ' dusunmek zorunda degilim'' sadece deli oldugumu dusunmeliyim'' millet bana bakinca yuh deliye bak ' deyip gecicek'' bugun profesor'memur 'isci olmayacagim' sosyal kimliklerimi biraktim'' hatta nufus cuzdanim bile gecersiz'' mahkemede sahitlik yapamam toplumun olusturdugu bir sisteme karsi gelmek'yada kabul etmemek belkide farkinda olmadan MATRIKS filmi gibi bir sistem varda ' otomatik somurme sistemine karsi geliyorsunuz' rest cekmek ' ben deliriyorum arkadas demek gibi mi acaba' yok kalsin dunya ters geliyor bunun gibi degisik dusunceler olusturdunuz ' ben bugun izninizle delireyim birde katlanabilmek var uyum saglayabilmek' herseyle uyum icinde olmak ' ama delirmek en kolayi bugun kolay yolu secin bakalim'delilik elametleri size nasil gelir' ? psikolojiyi birakalim da siz nasil delirirsiniz ? bugun saatiniz kac acaba ??? ![]() (dusunceler tamamen kendime aiitir) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: ist Yaş: 30
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Delirmek istiyorsunuz ? ilginç düşünmüşsün... delirmeyi istiyomusun istemiyomusun anlamadım..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız..!! |
| | |
| | |