![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Polemik forumu içinde "Daha ne kadar kan akacak?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Dikkatinizi çekti mi? Son olarak verdiğimiz 15 şehidimizin ardından yaşanan sahneler sanki acılarla bize bir yerlerde yanlışlıklar yaptığımızı gösterir gibiydi. Ay Yıldızlı bayrağımız uğruna ölen o günkü askerlemizin büyük bi ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Daha ne kadar kan akacak? Dikkatinizi çekti mi? Son olarak verdiğimiz 15 şehidimizin ardından yaşanan sahneler sanki acılarla bize bir yerlerde yanlışlıklar yaptığımızı gösterir gibiydi. Ay Yıldızlı bayrağımız uğruna ölen o günkü askerlemizin büyük bi kısmı kürt'tü, arkasından ağlıyanlar ise Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Alevi,Sünni ayırt etmeksizin acı içerisindeydi.......Çünkü Al bayrağımızın üzerine 15 damla daha kan dökülmüştü.......... İlla tek bir ses olmak için canımz mı yanmalı? Biz millet olarak körmüyüz ? Bilmiyorum ama artık şu ırk ve köken ayrımından vazgeçmeliyiz....... Yüce önderimiz Atatürk de bunu açıkca sözlerinde anlatmış zaten.... Dikkat edelim ''NE MUTLU TÜRK OLANA! '' dememiştir. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE,TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIM DİYENE...! diyerek ayrım yapmadığını dile getirmiştir....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |