![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Polemik forumu içinde "Cevre Baskısı varmı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Alıntı: Eskiden bu kimlik ayrılığı yoktu. Birimiz oruç tutuyordu, diğerimiz tutmuyordu ama toplum kimliğini bir çadıra benzetirsek, hepimiz aynı çadırın altındaydık. Şimdi öyle bir durum ortaya çıkıyor ki; sanki bir ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cevre Baskısı varmı 100 yildan fazla Türk kimliği. yipratilmak isteniyor' Turk cati yapisi kaldiriliyor' islam cati yapisi olusturlmaya calisiliyor' bir basari da var '' kotu mu iyi mi ' Turkluk yiprandikca insanlar etnik kokenlerine donusmeye basliyor ' aslinda bunu yapmak isteyenlerin niyetleri kotu degil '' Toplu bir islam devleti veya Ticarii islam sistemi olusturuyolar ' istemeden kokenlerde parcalanmaya sebep oluyor. Nasil ki komunizm dunyada hep uygulanmak istenen ama bir turlu gerceklesemeyen idea oldu' bu da bir sistemdir' hicbir sistem yok ki dunyada insanin egoist dusuncelerine yenik dusmesin' Arap ulkelerinde eger bakarsaniz dis sermaye coktur ic sermaye disariya kacmistir' Romanya'ispanya'rusya'hatta yunanistan bile Lubnan-suriye -cezayir-fas-urdun-misir kokenli is adami kaynar' bunlar onlarin yurtdisina kacmis yerli sermayesidir. Once Ataturk e dusmanlik(cunku ataturk bu oyunu bozmustu en uyuz olduklari kisiydi) ' sonra Turk dusmanligi cunku Osmanli 'osmanli kelimeleri revacta' Turkiyenin icinde' ben Turk degilim kurdum demek Laz 'im'Ermeniyim 'gurcuyum'cerkezim 'rumum demek'bulgarim demek moda oldu ' cunku Osmanli etnik olan herkese acikti' bu etnik koken modasi yoktu ozellikle yapildi'birileri siyaset icin yapti osmanli toplumunun icinde bircok devsirme de musluman oldu' Bulgaristan toplumunun icinde bir cingenenin anadoluda konusulan turkceden daha temiz bir Turkceye ' Ben cingene degilim ben Turkum demesi hissettigi birseydir' ama garip olan sey adamin hayran oldugu seyin TURKLUK oldugudur' romanya da da ayni ' Butun dunya Turk olmaya calsiirken Turkiyenin icinde Insanlarin Osmanli olmaya calismasi belkide azinlik hareketidir. cunku Turkler hicbir zaman Islamda fanetik olmadi. Turkluk cok aranicak bu gidisle' Konu orkunorkun tarafından (26-09-2007 Saat 09:40 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |