![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Serbest Kürsü forumu içinde "Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? Cevaplarınızı Bekliyorum... Yastık kılıfımı Fikirlerimi Kıyafetlerimi / Giyim tarzımı Akseuarlarımı (Kemer, cüzdan, toka, takı, vb.) Saçlarımı Parfümümü Şampuanımı Ayakkabımı İşime / Okuluma giderken kullandığım yol ..." şeklinde özetlenebilir.
| Anketimiz: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? | |||
| Yastık kılıfımı | | 3 | 33,33% |
| Fikirlerimi | | 3 | 33,33% |
| Kıyafetlerimi / Giyim tarzımı | | 0 | 0% |
| Akseuarlarımı (Kemer, cüzdan, toka, takı, vb.) | | 1 | 11,11% |
| Saçlarımı | | 0 | 0% |
| Parfümümü | | 0 | 0% |
| Şampuanımı | | 0 | 0% |
| Ayakkabımı | | 0 | 0% |
| İşime / Okuluma giderken kullandığım yol | | 0 | 0% |
| Diğer | | 2 | 22,22% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :)
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? Cevaplarınızı Bekliyorum... ![]() ![]() ![]() Yastık kılıfımı Fikirlerimi Kıyafetlerimi / Giyim tarzımı Akseuarlarımı (Kemer, cüzdan, toka, takı, vb.) Saçlarımı Parfümümü Şampuanımı Ayakkabımı İşime / Okuluma giderken kullandığım yol Diğer
__________________ ←♥-♥-♥EsMeR PreNsEs♥-♥-♥→ Konu EsMeR PreNsEs tarafından (12-09-2007 Saat 03:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? Sanırım ben evdeki eşyaların yerlerini değiştirmeyi plan değişikliği yapmayı seviyorum....... ev içerisindeki her deişiklik ayrı bi hava katıyo yenilik hissi veriyo
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yaşamınızda en sık neyi değiştirirsiniz? Mükemmeliyetçi bir düşünce yapısına sahibim Optimist denilebilir, bu yüzden en çok yenilemeye açık olduğum düşünce ve fikirlerim olur, minimum kayıp maksimum performans başarı,ama yorgunluk olur |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |