![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Serbest Kürsü forumu içinde "tsunami nedeniyle yüzeye çıkan derin deniz balıkları.." başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "daha başka neler vardır acaba..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: tsunami nedeniyle yüzeye çıkan derin deniz balıkları.. Sanırım dünyamızı tam olarak çözememiş olduğumuzun ispatlarından biride bu olsa gerek.
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Lanetin Başladığı Yerden;)
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: tsunami nedeniyle yüzeye çıkan derin deniz balıkları.. en alt resimdeki balığın granguziye olması lazım öyle bişeydi....ben bunu tarih öncesinde yaşıyor sanıyodum ama günümüzde demek ki varmış..zaten denizin 3000 metre altında yaşıyor..çıkması zor olmuştur yüzeye ![]()
__________________ Eğer biz, bu Kur’an’ı bir dağa indirseydik, elbette sen onu Allah korkusundan başını eğerek parça parça olmuş görürdün. İşte misaller! Biz onları insanlara düşünsünler diye veriyoruz.(Haşr-21) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: tsunami nedeniyle yüzeye çıkan derin deniz balıkları.. çok değişik ve güzel bir paylaşım saygılar su dünyası ve karada yaşayan hayvanlar senin gösterdiklerin sadece küçük bir kısmı ben eminimki bizim ve tüm insanları bilmediği milyonlarca canlı var dünya üzerinde |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |