![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Serbest Kürsü forumu içinde "Lokanta da içtiğiniz çorbada kıl çıksa ???" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Lokanta da içtiğiniz çorbada kıl çıksa ??? 1-Garson gel buraya derim.Kafasından aşağı dökerim. 2-Ne biçim hizmet bu kardeşim ! 3-Bana müdürünüzü çağır... 4-Para mara ödemem ben !..." şeklinde özetlenebilir.
| Anketimiz: Lokanta da içtiğiniz çorbada kıl çıksa ??? | |||
| Garson gel buraya derim.Kafasından aşağı dökerim. | | 0 | 0% |
| Ne biçim hizmet bu kardeşim ! | | 2 | 50,00% |
| Bana müdürünüzü çağır... | | 2 | 50,00% |
| Para mara ödemem ben ! | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lokanta da içtiğiniz çorbada kıl çıksa ??? 1-Garson gel buraya derim.Kafasından aşağı dökerim. 2-Ne biçim hizmet bu kardeşim ! 3-Bana müdürünüzü çağır... 4-Para mara ödemem ben ! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Lokanta da içtiğiniz çorbada kıl çıksa ??? valla ne yalan söliym bir kez başıma geldi ama çorba değildi pizza dan kıl çıkmıştı garsonu çağırıdm özür diledi ve yeni bir pizza getirdi gelen 2. pizzadan da kıl çıkınca ben zıvanadan çıktım müdürle görüşmek istedim müdür geldi durumu anlattım adam hiç bir şey yokmuşcasına bana bi kart verdi ve bu kartla 1 ay boyunca o mekandan ücretsiz olarak yemek yiyebileceğimi söyledi........ tabe ben 2 pizzada da kıl çıkmasını rastlantı olduğu inancında değildim... arkadaşların gazıyla kartı aldım ve mekandan çıktım 2 gün sonra rastlantı ya yine gittik aynı yere ve aynı arkadaşlarla yine pizza ve yine kıl,artık kıllı pizza kültürü oluşmuştu kafamın içinde hala kuşkum var acaba mekandamı bi kıllık var yoksa benim arkadaşlardamı çözmüş değilim...........
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Karşıyaka Yaş: 24
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Lokanta da içtiğiniz çorbada kıl çıksa ??? Bi gıda mühendisi olarak başıma geldi bu olay üstelik çok da kaliteli bi yerdi.Tek başımaydım hiçbir şey sölemedim ve hesabı ödeyip çıktım.Daha sonra bizzat konunun dersi olan hygiene and sanitation dersine giren il sağlık müdürlüğünde de etkisi olan bi profösörümüze bildirdim.Bir dahaki derste o yere il sağlık müdürlüğü yetkilileri ile birlikte giderek denetime izleyici olarak katıldık.Sonuçta işyeri çok sağlam bi para cezası aldı mutfağı korkunçtu lüks görüntüsüne rağmen.Ve de 2 ay mühürlendi.açıkçası en doğru şeyi yaptığımı düşünüyorum... |
| | |
| | |