![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Serbest Kürsü forumu içinde "Kuşlar Öpüşmez Mi sandınız" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "OLYMPUS E-730 makineden , fakat Ultra zoomda titrememek çok zor 12x optikte akşama doğru ışık zayıflamaya başladığı anda çekildi., e kuşlar da baya utangaç ,insanlardan uzakta yapıyolar işi.aşırı zoomda+Titremede resimler ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kuşlar Öpüşmez Mi sandınız OLYMPUS E-730 makineden , fakat Ultra zoomda titrememek çok zor 12x optikte akşama doğru ışık zayıflamaya başladığı anda çekildi., e kuşlar da baya utangaç ,insanlardan uzakta yapıyolar işi.aşırı zoomda+Titremede resimler net değil ama idare edin işte kareler Kuşlar Öpüşüyor 1 ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5.genç aşıklar Kamerayı farkettiler kendilerine geldiler ama artık herşey çok geçti , Resimler zevzek.org ta yayınlanacaktı,sanki yakalandık der gibi 6. ![]() gerçekten kolay yakalanmayacak bir an--, eğer siz de öyle uluorta açıkta öpüşürseniz, resminizi burda bu kuşlar gibi yayınlarım PAPARAZZİ lik olursunuz,ona göre selamlar foto hakları tamamen kendime aittir senolmutlu@2006 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuşlar Öpüşmez Mi sandınız inanırmısınız , bu fotograflar aynı başlık adında google tesadüfen arattım o kadar çok forumda fotograflarım alıntı yapılmış ki çok şaşırdım, çektiğim kendi evimin penceresi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Kuşlar Öpüşmez Mi sandınız Evet, bende baktım ve çok kötü bir durum, birde kendileri çekmiş gibi yazmışlar, paylaşmak istemiş olsalar bile alıntı olduğunu belirtmeleri gerekirdi, sanırım kendilerini fotoğrafçı olarak tanıtmak istediler ki bu fotoğrafları bile alıntı yapacak kadar ruhsuz insanlardan fotoğrafçı olamaz bence.. Fotoğraflar çok güzel, ama dediğiniz gibi dikkatli olsun herkes, bu kuşlar ibretlik olmuş burada ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR, GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |