![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Serbest Kürsü forumu içinde "gogogo macbook kazanmaya" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "daha öncesinde pspler, playstation 3 ler, iki kişilik tatiller ve gösterilere biletler kazandıran bir yarışma buldum ve haberdar etmek istedim sizi arkadaşlar.... cardfinans go GO Gençlik Platformu sitesinde bir yarışma. ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | gogogo macbook kazanmaya daha öncesinde pspler, playstation 3 ler, iki kişilik tatiller ve gösterilere biletler kazandıran bir yarışma buldum ve haberdar etmek istedim sizi arkadaşlar.... cardfinans go GO Gençlik Platformu sitesinde bir yarışma. çok zevkli ve bol ödüllü olmasının dışında zaman öldürmek için de birebir diyebilirim. şimdiki hediyeleri macbook, lost dvdleri ve troya dans gösterisine biletler.. yarışmaya katılmak için kart sahibi olmaya da gerek yok. yarışıyosunuz, puanları biriktiriyosunuz ve açık arttırmaya katılıp hediyelerin kucağınıza düşmesini bekliyorsunuz hepsi bu.... ben daha fazla vakit harcamayayım ve yarışmaya devam ediyim |
| | |
| | |