![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Serbest Kürsü forumu içinde "aşırı mesaj sıkıntısı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "sevgili moderatör arkadaşlar allah için şu aşırı mesaj yüklemesini bi önüne geçelim 3 saat önce kontrol ettim forum'u şimdi yine baktım ama 3 saat içerisinde 4 sayfa mesaj vardı........... forumda ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | aşırı mesaj sıkıntısı sevgili moderatör arkadaşlar allah için şu aşırı mesaj yüklemesini bi önüne geçelim 3 saat önce kontrol ettim forum'u şimdi yine baktım ama 3 saat içerisinde 4 sayfa mesaj vardı........... forumda bilgilerimizi paylaşmak ve fikirlerimizi seviyeli bi platformda tartışmak daha zevkliydi................. ama böylede üyeler tarafından gönderilen mesajlar yada açılan konular bile gözden kaçıyo düşünsenize 2 gün zaman bulupta forum'a giremedinizde 10-15 sayfa mesaj hepsini siz olsanız tek tek incelermisiniz, şahsen ben incelemem başlıklara yada hangi başlık altında açıldıysa ona bakarım tabe 2-3 sayfa inceledikten sonra gerisine bakmam heralde.... açıkcası bi çoğumuzda böyle yaparız diye düşünüyorum........... bu konuda bi fikir alışverişi yapsak yada moderatör arkadaşlar kendi aralarıdna bi çözüm getirse nasıl olur? Saygılar.....
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: aşırı mesaj sıkıntısı kusura bakmayın ama farkındamısınız bilmiyorum son zamanlarda forum'a kimse bişiler yazmaz oldu daha işin başında tıkandık..........üye potansiyelimiz yokken var edeceğimiz yere,eldekinide yitirdik gibime geliyo.................... arkadaşlara önerdik forum'u güzel ortam var kaliteli ve seviyeli arkadaşlar var dedik forum'u açıp gösterincede 1 gün içerisinde 12 sayfa mesaj ve hepsi aynı noktalardan........olmadı yani... aslını sorarsanız forum forumluktan çıktı bi tür haber portalı görünümüne büründü....... tekrar kusura bakmayın benimkisi tatlı bi eleştiri olsun sadece buraya emek sarfeden arkadaşlar için üzülüyorum çünkü istedikleri platformu oluşturmada yanlış yola saptılar........
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |