AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > ÖZEL > Havacılık Forumları > Hava Haber

Uçuyorum Üçkagıtçılığı

Havacılık Forumları katogorisinde yer alan Hava Haber forumu içinde "Uçuyorum Üçkagıtçılığı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Havacılıgın en büyük forumu olan ucuyorum.com forumları Ödüllü yarışmasındaki armaganı dağıtmadı ortalık karıştı! ucuyorum.com forumlarının düzenlediği ve "ücretsiz pilotaj ödüllü" yarışması tamamlandı yarışmada oylarla seçilen AZAD isimli genç üye ödülünü ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-08-2008, 01:39 AM   #1 (permalink)
Yeni Uye

gookhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İstikbal Göklerdedir! Gökler Bizimdir...

Rep Gücü: 0 gookhann will become famous soon enough
Uçuyorum Üçkagıtçılığı

Havacılıgın en büyük forumu olan ucuyorum.com forumları Ödüllü yarışmasındaki armaganı dağıtmadı ortalık karıştı!

ucuyorum.com forumlarının düzenlediği ve "ücretsiz pilotaj ödüllü" yarışması tamamlandı yarışmada oylarla seçilen AZAD isimli genç üye ödülünü alamadı. Ucuyorum.com forumu yöneticilerinin açıklamalarına göre ücretsiz egitimin bir defaya mahsus oldugunu, ve verilmeyeceği kaydedildi.

Fakat şu sıralar dahi hala sitede eğitim için hala yarışma yapılmaktadır. AZAD isimli genç üye gazetemize "eğer ödülümü alamazsam mahkemeye vereceğim" Şeklinde Konuştu.

KAYNAK:::ürüst Havacılık Haberleri:::::-Güncel Sivil Ve Askeri Havacılık Haberleri

www.havacilikforumlari.com
gookhann isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 18-08-2008, 02:02 AM   #2 (permalink)
Administrator
BANA DOKUNMAYAN YILAN,BIN YASAMASIN

Rep Gücü: 50 otoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of light
Cevap: Uçuyorum Üçkagıtçılığı

Yapmıştır yapmışlardır. işimizin ,eşimiz gereği Az çok havacılıkla ilgilendiğimizden bende üye olmuştum bu foruma Hatta birkaç mesajdan sonra sitedeki online sayısı ile ilgili yoneticilere bir mesaj attım . 24 saat once siteye giren uyeleri bile kalabalık görünme adına hala sitedeymiş gibi online gosteriyorsunuz normale çekin şu zaman aşımı süresini (15 dakika) da bizde gerçekte sitede kimler var kimler yok bilip ona gore forumda yazışalım diye yazmıştım. Adamlar bana cevap yazacaklar diye beklerken beni siteden banladılar) Halbuki ben sırf onlara destek olsun diye uye olmuştum. Onların forumundan en az 10 kat buyuk (burası değil) baska bir forum sitem daha var. neticede güldürdüler beni , Ne diyim onlarda öğrenir herhalde uyeleri aldatmakla yanıltmakla bir yerlere gelinemiyeceğini)
otoriter isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 18-08-2008, 10:50 PM   #3 (permalink)
Yeni Uye

gookhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İstikbal Göklerdedir! Gökler Bizimdir...

Rep Gücü: 0 gookhann will become famous soon enough
Cevap: Uçuyorum Üçkagıtçılığı

Yaparlar otoriter.. yaparlar...

kimlri tehdit etmediler kimlere hakaret etmedilerki yada şoyle sorayım başlarındaki kişi ile hangi havayolunu tehtid etmedilerki havacılığımızın amipleri yazık yazık.......

www.havacilikforumlari.com
gookhann isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil