![]() |
| | |||||||
Havacılık Forumları katogorisinde yer alan Hava Haber forumu içinde "Uçuyorum Üçkagıtçılığı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Havacılıgın en büyük forumu olan ucuyorum.com forumları Ödüllü yarışmasındaki armaganı dağıtmadı ortalık karıştı! ucuyorum.com forumlarının düzenlediği ve "ücretsiz pilotaj ödüllü" yarışması tamamlandı yarışmada oylarla seçilen AZAD isimli genç üye ödülünü ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Uçuyorum Üçkagıtçılığı Havacılıgın en büyük forumu olan ucuyorum.com forumları Ödüllü yarışmasındaki armaganı dağıtmadı ortalık karıştı! ucuyorum.com forumlarının düzenlediği ve "ücretsiz pilotaj ödüllü" yarışması tamamlandı yarışmada oylarla seçilen AZAD isimli genç üye ödülünü alamadı. Ucuyorum.com forumu yöneticilerinin açıklamalarına göre ücretsiz egitimin bir defaya mahsus oldugunu, ve verilmeyeceği kaydedildi. Fakat şu sıralar dahi hala sitede eğitim için hala yarışma yapılmaktadır. AZAD isimli genç üye gazetemize "eğer ödülümü alamazsam mahkemeye vereceğim" Şeklinde Konuştu. KAYNAK::: ürüst Havacılık Haberleri:::::-Güncel Sivil Ve Askeri Havacılık Haberleri |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uçuyorum Üçkagıtçılığı Yapmıştır yapmışlardır. işimizin ,eşimiz gereği Az çok havacılıkla ilgilendiğimizden bende üye olmuştum bu foruma Hatta birkaç mesajdan sonra sitedeki online sayısı ile ilgili yoneticilere bir mesaj attım . 24 saat once siteye giren uyeleri bile kalabalık görünme adına hala sitedeymiş gibi online gosteriyorsunuz normale çekin şu zaman aşımı süresini (15 dakika) da bizde gerçekte sitede kimler var kimler yok bilip ona gore forumda yazışalım diye yazmıştım. Adamlar bana cevap yazacaklar diye beklerken beni siteden banladılar ) Halbuki ben sırf onlara destek olsun diye uye olmuştum. Onların forumundan en az 10 kat buyuk (burası değil) baska bir forum sitem daha var. neticede güldürdüler beni , Ne diyim onlarda öğrenir herhalde uyeleri aldatmakla yanıltmakla bir yerlere gelinemiyeceğini ) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Uçuyorum Üçkagıtçılığı Yaparlar otoriter.. yaparlar... kimlri tehdit etmediler kimlere hakaret etmedilerki yada şoyle sorayım başlarındaki kişi ile hangi havayolunu tehtid etmedilerki havacılığımızın amipleri yazık yazık....... |
| | |
| | |