![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan ilginç haberler forumu içinde "nişanlısı ve annesini aynı yatakta yakaladı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "22 yaşındaki İngiliz genç kız, nişanlısı ve annesini aynı yatakta yakaladı. Cep telefonuyla olayın fotoğraflarını çekip, ibret olsun diye Facebook’a koydu. İşte o görüntü habervitrini..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | nişanlısı ve annesini aynı yatakta yakaladı 22 yaşındaki İngiliz genç kız, nişanlısı ve annesini aynı yatakta yakaladı. Cep telefonuyla olayın fotoğraflarını çekip, ibret olsun diye Facebook’a koydu. İşte o görüntü ![]() ![]() habervitrini |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: nişanlısı ve annesini aynı yatakta yakaladı Ne terbiyesiz insanlar var!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR, GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |