![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan ilginç haberler forumu içinde "çapkın olduğunu sanan erkek - dişli kadın" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "-Erkek: "Seni ben daha once bir yerlerde gormustum ama?" -Kadin: "Dogrudur onun icin ben artik oraya gitmiyorum." -Erkek: "Bu sandalye boş mu?" -Kadin: "Evet, o sandalyeye oturacaksan benim sandalyem de ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | çapkın olduğunu sanan erkek - dişli kadın -Erkek: "Seni ben daha once bir yerlerde gormustum ama?" -Kadin: "Dogrudur onun icin ben artik oraya gitmiyorum." -Erkek: "Bu sandalye boş mu?" -Kadin: "Evet, o sandalyeye oturacaksan benim sandalyem de bos." -Erkek: "Benim evemi senin evemi gidelim?" -Kadin: "ikisinede. Sen kendi evine ben kendi evime." -Erkek: "telefon numarani alabilir miyim?" -Kadin: "Telefon kitabinda var." -Erkek: "peki ismin ne o zaman?" -Kadin: "Numaranin onunde yazan ismimdir." -Erkek: "Peki ne isle mesgulsun?" -Kadin: "Kadin taklidi yaparim." -Erkek: "Kadinlarin ne istedigini ben biliyorum." -Kadin: "O zaman neden beni rahat birakmiyorsun?" -Erkek: "Seni bir ciplak halde goruyum olmeye raziyim." -Kadin: "Evet ama ben seni çıplak görüsem gülmekten olurum." -Erkek: "Vucudun adeta bir tapinak gibi." -Kadin: "Evet ama papazlar giremez." -Erkek: "Senin icin dünyanin ta obur ucuna bile giderim." -Kadin: "Orada kalmayi da ister misin?" -Erkek: "Kendimi sana ikram etmek istiyorum." -Kadin: "Ozur dilerim ben ucuz seyler almiyorum..." -Erkek: "Saclarinin rengide ne kadar guzel." -Kadin: "Tesekkurler, bunu kuaforume demeniz lazim o boyadi da." -Erkek: "Sen tam ruyalarımın kadinisin." -Kadin: "iyi o zaman sen uyumana devam et." -Erkek: "Seninle herseyimi paylasmak isterdim." -Kadin: "Iyi banka hesabindan basla o zaman." -Erkek: "Son dansı sizden isteyebilir miyim?." -Kadin: "Biraz önceki son dansti zaten." -Erkek: "Dunyanin en guzel kadini olmak nasil bir duygu?" -Kadin: "Dunyanin en buyuk yagcısı olmak nasil bir duygudur?" -Erkek: "Benim hayatim boyunca sen nerelerdeydin?." -Kadin: "Tipine bakilirsa ben daha dogmamistim." -Erkek: "Dans etmek ister misin?" -Kadin: "Hayat cirkin insanlarla dans etmek icin cok kısa |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |