AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Eğlence > ilginç haberler

Ali bana sulanma kampanyası

Eğlence katogorisinde yer alan ilginç haberler forumu içinde "Ali bana sulanma kampanyası" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği ""Ali bana sulanma" kampanyası Türkleri kızdırdı! ALMANYA’nın Hessen Eyaleti’nde bu ay sonunda yapılacak öncesi aşırı sağcıların kampanyaları can sıkıyor. Aşırı sağcı parti REP’in (Republikaner) “Kendi kadınları kapalı, Türkler bizim sarışınlara ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2008, 10:05 AM   #1 (permalink)
Moderator

Rep Gücü: 5 Gazi is a jewel in the roughGazi is a jewel in the roughGazi is a jewel in the roughGazi is a jewel in the rough
Ali bana sulanma kampanyası

"Ali bana sulanma" kampanyası Türkleri kızdırdı!

ALMANYA’nın Hessen Eyaleti’nde bu ay sonunda yapılacak öncesi aşırı sağcıların kampanyaları can sıkıyor.

Aşırı sağcı parti REP’in (Republikaner) “Kendi kadınları kapalı, Türkler bizim sarışınlara sulanıyor” diyerek, “Bana sulanma Ali” kampanyası başlatması, Türkler’i hem şaşırttı hem de üzdü.

Türk erkeklerin Alman kızları taciz etmediğini, çoğu kez Alman kızların Türk erkeklerin peşinden koştuğu iddia edilse de, bir çok Türk de sarışın Alman kızını bile zor gördüğünü söyledi.

60 KİŞİDEN 57’Sİ TÜRK
Kampanyayı şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen Mannheimlı 21 yaşındaki Sabri Cengiz, “Buralarda sarışın filan yok. Altı yıldır Türk mahallesinde yaşıyorum. Sarışın değil, Alman bile geçmiyor. Sarışın gördüğümüz mü var. Diskolarda bile sarışın kızlar yok. Bu Almanlar sanki yer yarıldı içine girdi. Geçen kardeşimi futbol okuluna götürdüm. Bir baktık 60 kişi var üçü Alman 57’si Türk. Artık gerisini sen düşün” dedi.

ANTALYA’DA DAHA ÇOK
Mannheim’da kafe 2000 adlı Türk kahvesini işleten Ergün Fırat (44) da “sarışınlara sulanıyorlar” iddiasına şaşıranlardan. Fırat, en çok gördüğü kadının Polonyalı müşterisi olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Gördüğüm tek sarışın Polonyalı müşterimiz Magdelina. Ben Antalya’da olsam daha çok sarışın görürdüm herhalde. Bu sokakta Alman gördüğümüz yok.’’

26 yıldır Almanya’da yaşayan Erol Güven ise, ‘’1974’te de buradaydım, o zamanlar değerimiz vardı, kızlar bize hayrandı. Şimdi gençlerimiz Alman kızı tavlayamıyorlar, bu durum çok düşündürücü’’ diye konuştu.

ŞİŞMAN SARIŞIN BENİ AYARLADI
16 yıldır Almanya’da yaşadığını belirten Bünyamin Toprak da, sanıldığı gibi Türk gençlerinin her gün Alman kızlarla gözmediğini söyledi. Toprak, şöyle devam etti:
“O kadar zamandır buradayım, sadece bir Alman sarışın arkadaşım oldu. O da benim iş yerinden arkadaşımdı ve çok affedersiniz, ama çok şişmandı ve zaten o beni ayarlamıştı. Herhalde kimse ona bakmadığı için benimle arkadaş oldu? Yoksa bizim günahımızı alıyorlar. Zaten Almanların yanına yanaşamıyoruz. Bu kampanyaya üzülsek mi sevinsek mi anlamadım gitti.”

Vedat Ali AYDIN /ALMANYA/HT
Gazi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil