![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Merhaba! (Tanışma) forumu içinde "Tanısalım" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Adim Samet Msnİme Maİl Geldİ Ve Üye Oldum EskİŞehİrlİyİm 19 YaŞindayim Selamlar..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #23 (permalink) | |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Alıntı:
Hosgeldin Platformumuza | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Yeni Uye | Cevap: Tanısalım merhabalr Zafer BAYRAKTAR Bursa doğumluyum. 17 yaşındayım lise 3 e geçtim. meskek olarak öğrencilik ve voleybol u tercih ettim şimdilik bu arada iyi bi satranç oyuncusuyum. İsteyen olursa maç yapabiliriz herkeze tekrardan merhaba iyi forumlar...!!!![]() ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Merhabalar adım ibrahim,24 yaşındayım üniversiteden yeni mezun oldum hatta askerdende yeni geldim.Kimyagerim şu anda iş arıyorum ama büyük ihtimal kendi mesleğim üzerine çalışmıycak gibiyim. Havacılık en büyük tutkum,yamaç paraşütü yapıyorum,doğayla bütünleşeceğim her ortam evim gibidir,kamp kurmaya bayılırım. Bu arada sanal alemde kaliteli mekanlar bulmak çok zor oluyo ve sanırım bende sizler gibi zor olanı başardım ve bu adres'e ulaştım.... Saygılar.......
__________________ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Karşıyaka Yaş: 24
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Tanısalım Ben Soysal Gıda mühendisiyim okulu daha yeni bitirdim.En az 2-3 sene çalışmayı düşünmüyorum.Kendi işimde çalışıcağım için bol bol tatil yapmayı düşünüyorum okulu bitirmiş olmanın rahatlığı ve huzuruyla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |