![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Merhaba! (Tanışma) forumu içinde "Tanısalım" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Foruma aktif olarak katılacak Arkadaslar bu bolumde kendilerini tanıtıp Diger uyelere Merhaba derlerse şık olur Alıntı: ORNEK : Adım Omer Yuksel ,Sinop'luyum, Bir kamu kurulusunda calısıyorum (Her ne isle mesgulsenız ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanısalım Foruma aktif olarak katılacak Arkadaslar bu bolumde kendilerini tanıtıp Diger uyelere Merhaba derlerse şık olur Alıntı:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :)
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Merhaba Ben Sitenin Modu EsMeR PreNsEs Öğrenciyim Ankara'lıyım Ama İstanbul'da Oturuyorum!.....
__________________ ←♥-♥-♥EsMeR PreNsEs♥-♥-♥→ Konu EsMeR PreNsEs tarafından (20-08-2007 Saat 01:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Adım Derya ama siz doğangüneş olarak tanıyorsunuz tabi..baba tarafından Ankaralıyım,anne tarafından Sinoplu,kocacığım tarafından Orduluyum.ama Almanyada doğdum.evliyim.2 bebeğim var.25 yaşınadayım. Kocacığıma,kızlarıma,bilgisayarıma,süpermeydana,ak tifbire bayılıyorum. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Adım Senol , Bulgaristan doğumluyum 1978 gocmeniyim ,dede tarafım osmanlı subayıymış plevne taraflarından,İstanbulda yetiştim, endonezya JAKARTA dan hanımla evliyim,( ucakla 18-20 saat), meslegim Uluslararası Lisanslı telsiz zabiti-Haberleşme-gemilerde S.O.S sinyalini gönderen yetkili diye düşünün. 18 yıl uzak denizlerde çalıştım,sanırım devam edecegim -en az 4-5 dil konusabilirim, Çoluk Çocuk yapmadım, Radyoelektronik ,İnsan psikolojisi,Ülke kültürleri,mistizm ilgi alanım, araştırmacı ,mükemmeliyetçi bir mizacım var, bulgaristan da bir işletmem var ,romanya üstüne de kayıyoruz bir taraftan onları yürütmeye çalisiyorum,diger yandan denizi bırakamıyorum, |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Selam! Adım Sibel DHMI Hava alanlarının birinde Hava Trafik Kontroloruyum,Foruma Havacılık adı altında Katogori acılması biraz benım istegimle oldu. Bunun icin webmastere (esim olur kendisi) tesekkur ediyorum ) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ←♥-♥-♥EsMeR PreNsEs♥-♥-♥→ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım merhaba ) adım "serap". süpermeydan da "efelenen" olarak çalışıyorum![]() evliyim.13 aylık çok tatlı bir oğlum var.ondan fırsat buldukça forum 2. evim oluyor.umarım seviyeli bir beraberliğimiz olur. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ←♥-♥-♥EsMeR PreNsEs♥-♥-♥→ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |