![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Merhaba! (Tanışma) forumu içinde "Tanısalım" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "merhabalar Adanada özel bir kurumda psikolojik danışmanlık yapıyorum.(eğitim kurumu)Adana-Ankara arasında yaşıyorum.Supermeydanda pek sevilmem ama umarım burda olmaktan mutlu olacağım...Hepinize iyi forumlar...." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #71 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Tanısalım merhabalar Adanada özel bir kurumda psikolojik danışmanlık yapıyorum.(eğitim kurumu)Adana-Ankara arasında yaşıyorum.Supermeydanda pek sevilmem ama umarım burda olmaktan mutlu olacağım...Hepinize iyi forumlar. Konu salome tarafından (24-10-2008 Saat 11:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Ankara-Istanbul Arası Yaş: 37
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Tanısalım Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Yeni Uye | Cevap: Tanısalım selamlar.yeni üyeyim.yaşamıseviyorum.sonu insan için olan herşeyi seviyorum.bu yaşa geldim hala doymadım sanata,kültüre,bilime.sizlarde bulunan donanımın ortağı olmaya geldim.istanbulda yaşıyorum.tekstil işi yapıyorum.evli tek çocukluyum.paylaşımın üretken ve sınırsız olması dileğiyle selamlar. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Sep 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Tanısalım merhabalaaar.... ben mevlüde. öğretmenim kırşehir kamanda görev yapıyorum. iki sene oldu mezun olalı. aslen ankara çubukluyum ama bir ayağım samsunda. bu kadar . yarışmacı arkadaşlara başarılar |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısalım Alıntı:
Hoşgeldin Mevlude Bir ayağı Samsun'da olanlar hemşerimiz sayılır ) Nasıl Kırşehir de öğretmenlik yapmak? | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |