![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Merhaba! (Tanışma) forumu içinde "selam arkaaşlar:)))" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Merhabalar arkadaşlar öncelikle söylemem gerekir ki. Bu forumu bize getiren arkadaşı tebrik ediyorum. İşallah forumumuz hepimizin destekleriyle çığ gibi büyür. Bana gelince ben izmirde yaşıyorum. muhasebeciyim. 26 yaşındayım. Son olarak ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir Yaş: 27
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | selam arkaaşlar:))) Merhabalar arkadaşlar öncelikle söylemem gerekir ki. Bu forumu bize getiren arkadaşı tebrik ediyorum. İşallah forumumuz hepimizin destekleriyle çığ gibi büyür. Bana gelince ben izmirde yaşıyorum. muhasebeciyim. 26 yaşındayım. Son olarak bişeyi eklemeden geçemeyeceğim izmiri çok seviyorum.
__________________ bu memleket bizim |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selam arkaaşlar:))) Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir Yaş: 27
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: selam arkaaşlar:))) teşekkür ederim. Adınız deryaydı galiba. Sizinle tanışmamız pek iyi olmadı. Fakat sizde kötü bir intiba bırakmak istemem. Sonuçta forumda arkadaşız ve birbirimizin yüzüner bakacağız. Eğer sizi üzdü isem özür dilerim. Bu arada 2 bebeğiniz olduğunu yazmışsınız. Allah bebeklerinizi bağışlasın. Onlarla mutlu bir ömür geçirirsiniz işallah. Ben bebekleri çok severimde onları öpüyorum canlarım benim bebekler çok tatlı geliyor bana )))))
__________________ bu memleket bizim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |