![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Merhaba! (Tanışma) forumu içinde "ilk merhaba" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "selam bir süreden beri sizi uzaktan takip ediyordum ama baktımki aranızda fanatiklere ihtiyaç var bende koştum geldim güzel vakit geçirmek dileğiyle lütfen benide aranıza kabul edermisiniz herkeze saygılarımla MARTI..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | ilk merhaba selam bir süreden beri sizi uzaktan takip ediyordum ama baktımki aranızda fanatiklere ihtiyaç var bende koştum geldim güzel vakit geçirmek dileğiyle lütfen benide aranıza kabul edermisiniz herkeze saygılarımla MARTI |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: ilk merhaba Alıntı:
Karadenizin o arsız çığırtkan hırsız "martısı" hoş geldin... Benim "martıyı" gördünmü epeydir sizin oralarda geziniyodu...İnat etti gelmiyor halbuki ne diller döktüm ne çağrılar yaptım.. Hatta benim güney martısı o kadar çok kovulduki sizin ordan tahmin bile edemezsin.. Arsız martı benim ki inatla gelmiyo... görürsen söyle gelsin...Canı yanmasın yeter artık... Hoş geldin "martı" sevgi ve dostlukla geldin.... | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: ilk merhaba Alıntı:
hoşbuldum güney karadenizin hırçın dalgalarından ayrılarak sevgi ve dostluk getirdim kral nedemiş: sen hep gül.. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: ilk merhaba Alıntı:
Kulağına fısıldarmısın "dön hücrene senin neyine aşk" dermisin...Ama sen yinede inatla iyi bak ona... Tıpkı kral dan çaldığım gibi... "sende hep gül".... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |