AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Aktifbir Kadın > Moda

Yanmıyor mu

Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Moda forumu içinde "Yanmıyor mu" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "İstanbul sokaklarındayım, geçen sene de erkeklerde küpe modası ondan önce horoz gibi dik saç modası olmuştu,, bu sene , kızlarda tuhaf bir moda, acaba sadece mahalle arasında mı geçerli diye ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-07-2007, 10:45 PM   #1 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Yanmıyor mu

İstanbul sokaklarındayım, geçen sene de erkeklerde küpe modası ondan önce horoz gibi dik saç modası olmuştu,,

bu sene , kızlarda tuhaf bir moda, acaba sadece mahalle arasında mı geçerli diye düşündüm ama hayır,, aslında sorum erkeklere değil kızlara,,

gecen gün sıcaklık 40 dereceyi aşan istanbulda,, Birçok kızın siyah külotlu çorap olduğu kesin,, çünkü genç kızlar giyer.yaşlılar lastikli giyer böyle bir moda gördüm,,

istanbul avrupa yakasında bu manzarayı çok görüyorum,, mevsimin en sıcak gününde külotlu çorap giyilmniş, acaba bu bir tesettür mü,, ??
yani bu sıcakta yanmıyor mu acaba diye merak ettim..

sadece bu degil istanbul galata köprüsünden geçiyorum ordada benzer manzaralar,, kısa etek giyenler tayt giymiş,hem etek hem tayt,, bir böyle moda var ama tayt siyah genelde, terlemek metoduyla zayıflamak içinse daha özel sauna elbiseleri var. çorap giyme alışkanlığı yaz ortasında,siyah hemde,, düğüne gidiliyorsa anlarım ama bu degil

bu sene bu moda mı ,yoksa tesettür modası mı??

orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 20-07-2007, 03:26 AM   #2 (permalink)
Yeni Uye

Rep Gücü: 5 tnevellnac1 is a jewel in the roughtnevellnac1 is a jewel in the roughtnevellnac1 is a jewel in the roughtnevellnac1 is a jewel in the rough
Cevap: Yanmıyor mu

ne demeli bilmiyorum ki? bir erkek olarak benimde benzer bir konuda şu dikkatimi çekmiştir:

kışın ortası, yerde yarım metre kar.. afedersin kızın kıçında yarım karış etek.
(ÇOK ÖNEMLİ NOT: eteğin altında siyah yada başka bir renk çorap-tayt, vs.. mevcut değil)

ne zaman yanıyorlar, ne zaman üşüyorlar anlamadım.deri altındaki yağ tabakası soğuğu geçirmiyor diyelim, sıcağı da geçirmiyor demek ki.. sabit ısı. sıcak kanlı işte.. biz erkek olarak, insan değil miyiz, yeniden incelemek lazım.
tnevellnac1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil