![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Moda forumu içinde "Bu yaz modaydi" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "oruclu bakmayin +16 diyelim Thongs Video komsudaydim bulgaristan romanya moldova ukrayna' ya oyle manzaralar var ki kardesim' kadinlar bile bakiyor ' ben kameraya cekmeye utandim ama utanmayanlar varmis' dusuk bel ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yaz modaydi oruclu bakmayin +16 diyelim Thongs Video komsudaydim bulgaristan romanya moldova ukrayna' ya oyle manzaralar var ki kardesim' kadinlar bile bakiyor ' ben kameraya cekmeye utandim ama utanmayanlar varmis' dusuk bel modasi bu yil cok dusuktu'' birde mini etegin boyle oldugunu dusunun'' yada seffaf body giyenler vardi Bu videoda ' kizlar don giymis' donsuzlar da coktu' ya belli bir zaman acemilik cekiyorsunuz' sonra erkek olarak alisinca ilgilendirmiyor' normal karsiliyorsunuz'' kisaca ayip gelmiyor alistiktan sonra'' Turkiyede de enteresan bir moda ' Kisa etek ayni altnda ya siyah Tayt veya siyah Kulotlu corap (yazin ortasinda) |
| | |
| | |