AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Aktifbir Kadın > Cinsellik,Sex

Ünlü erkeklerden seks itirafları

Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Cinsellik,Sex forumu içinde "Ünlü erkeklerden seks itirafları" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Almula Merter ünlü beylere ilk cinsel deneyimlerini ve seks hakkındaki yorumlarını sordu. Vajina Monologları’ isimli tiyatro oyunuyla uzun süre gündemden düşmeyen Almula Merter, yeni kitabıyla yine gündem oluşturacak. ‘Keramet-i Kadında/Keramet ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2008, 07:16 PM   #1 (permalink)
Administrator
BANA DOKUNMAYAN YILAN,BIN YASAMASIN

Rep Gücü: 50 otoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of light
Ünlü erkeklerden seks itirafları

Almula Merter ünlü beylere ilk cinsel deneyimlerini ve seks hakkındaki yorumlarını sordu.

Vajina Monologları’ isimli tiyatro oyunuyla uzun süre gündemden düşmeyen Almula Merter, yeni kitabıyla yine gündem oluşturacak. ‘Keramet-i Kadında/Keramet Nerde Bilemedim’ adlı bir kitap yazan tiyatrocu, Türk toplumundaki cinsel tabuları ele aldı. Kitapta aralarında Kerem Alışık, Kudret Sabancı, Ceyhun Yılmaz, Uğur Arslan, Cezmi Ersöz, Metin Uca, Yalçın Dümer gibi Türkiye’nin farklı iş alanlarında boy gösteren erkekleri, ilk cinsel deneyimlerini, korunma yöntemlerini, ahlak ve namus anlayışlarını anlatıyor. İşte kitapta yer alan seks itiraflarından bazıları:

İlk seviştiğim kadın ünlü seks yıldızıydı- Kerem Alışık (Tiyatrocu)

BENİM ilk cinselliği öğrendiğim daha doğrusu yaşadığım kişi Fahriye Abla gibi bir kadındı. O dönemin en ünlü seks yıldızıydı. Aynı mahallede oturuyorduk ve herkesin hayalindeki kadındı. Bakkala kapıyı açtığında üstünde ne olduğu efsane gibi konuşulurdu. İşte öyle bir şeydi...

İktidar gittikçe Rus’la sevişiyorum-Bay X (Politikacı-evli)

İktidar benim için çok önemli. Mesleğim iktidar sahibi olmak. Sekste başarısız olunca ne mi yaptım? Bir Rus’la seviştim ve başarısızlığımı unutturdu.

Bir kere aldatılmadım yine de emin değilim - Ceyhun Yılmaz (Komedyen)

PREZERVATİF kullanıyorum. Ama bunu bir kadın çıkarıp bana verirse, o kadının çok profesyonel olduğunu düşünürüm. ‘Kim bilir kime niyet etti, bana kısmet oldu’ derim.

O kadar çok aldatıldım ki, sadece bir kere aldatılmadığımı düşündüm. Ondan da çok emin değilim.

MASTÜRBASYON güzel bir Fransız şarabını koklamak gibi. İçtiğin zaman seks olur.

Üniversiteyi bitirinceye kadar sevgilim olmadı - Uğur Arslan (TV programcısı)

ANNEM ‘Bir kız ne kadar bakireyse erkek de o kadar bakir olmalı’ derdi. Üniversite bitene kadar cinsel ilişki yaşamadım. Okul bitince sadece bir kız arkadaşım oldu. Onunla sadece el ele tutuştum ve bir kez öpüştüm.

BAZI kadınlarla beraber olmaktansa, mastürbasyon yaparım.

ALDATMA şeytanı, erkeğin şahdamarına daha yakın.

Adını baştan koyarsan buna aldatma denmez - Kudret Sabancı (Yönetmen)

AŞKINI aldatmazsın ama sevdiğini aldatırsın. İlişkinin biçimini baştan tanımladıysan, bu bir aldatma olmaz. O kadın benim hayatımda birkaç kişinin olacağını bilir.

TABİİ ki mastürbasyon yaparım. Bu bir fantezidir. Evliyken de yaparım.

HAYATIMDAKİ bütün kadınları aynı gün, aynı yerde görmek istiyorum.

İlk cinsel deneyimimi bir yakınımla yaşadım- Metin Uca (Sunucu)

BAŞKA bir elin üstümde dolaşmasını, her zaman kendi elime tercih ettim.

İLK cinsel deneyimimi 16 yaşında bir yakınımızla benim isteğimle yaşadım. Kadınları anlamam konusunda çok yardımcı oldu.

Akşam
otoriter isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil