![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Cinsellik,Sex forumu içinde "İhanetin Dozu olurmu?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi Zeynep Beşerler’in ihanet ile ilgili açıklaması yeni bir tartışma başlattı Alıntı: Beşerler’in “Aldatılırsanız affeder misiniz?” sorusuna verdiği “Sevgi için bazı şeyler görmezlikten gelinebiliyor, ihanetin dozuna bağlı” şeklindeki ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İhanetin Dozu olurmu? Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi Zeynep Beşerler’in ihanet ile ilgili açıklaması yeni bir tartışma başlattı Alıntı:
1 doz: MSN’de karşı cinsle yapılan chat 2 doz: Telefonla karşı cinsle muhabbet 3 doz: Bir kafede baş başa 4 doz: El ele, sahilde veya herhangi bir yerde 5 doz: Biriyle sarmaş dolaş 6 doz: Herhangi bir ortamda öpüşürken 7 doz: Yatak odasında yarı çıplak sevişirken Sizce İhanetin dozu ne? Hangi doza kadar affedersiniz? | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İhanetin Dozu olurmu? vay be dozu da varmis'' '' bazi adamlar oyle bir dile sahiptir ki' baskasiyla yatsa bile karisini kandirabilecek yetenektedir' yanlislikla oldu filan gibi' oyleleriyle calistim ki ''sabah sarap sarap istiyoruz diyen araplara gemiye yanlislikla getirilen domuz etini geyik eti diye yedirdi gayet memnundular' daha yok mu |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İhanetin Dozu olurmu? Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İhanetin Dozu olurmu? tanistigimiza memnun oldum' araplara benim bakis acim olmadigi gayet acik ve secik meydandadir ' bir daha okumanizi oneririm' bu olmus bir olaydir' herkesin dusuncesine saygim var . |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İhanetin Dozu olurmu? Bende tanıştığımıza memnunum. Aynı forumda bulunuyoruz, ama siz "İhanetin dozu olurmu" başlıklı konuya yorum yazıp, eklenti olarak ne alaka denecek bir konu daha ekleyince, bende ne alaka dedim. Bu eylem zaten düşünceniz filan konu edilmedi. Tekrar okumaya gerekte, değerde bulmadım. İyi paylaşımlar. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |