![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Cinsellik,Sex forumu içinde "GerÇekten SevdİĞİnİz Bİrİnİ Aldattinizmi" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "gerçekten sevdiğiniz veya sevmeyipte severim belki deyipte birlikte olduğunuz birini hiç aldattınız mı...." şeklinde özetlenebilir.
| Anketimiz: sevdiğiniz veya sevebileceğiniz birini aldattınızmı? | |||
| sevdiğim birisiydi | | 1 | 33,33% |
| sevebileceğim birisiydi | | 1 | 33,33% |
| aldattım | | 1 | 33,33% |
| aldatmadım | | 1 | 33,33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Karşıyaka Yaş: 24
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: GerÇekten SevdİĞİnİz Bİrİnİ Aldattinizmi Sevdiğimi düşündüğüm birisiydi.Bu aldatanlara her zamanla nefretle bakmış karaktersiz olarak nitelendirmişimdir.Ama bir gün şimdiki kız arkadaşımla tanışınca herşeyi göze aldım sevdiğimi düşündüğüm kız arkadaşımın bi üst sınıfındandı gözüm hiçbir şey görmez oldu.O insan bunu kesinlikle haketmiyordu yaptığım şey iğrenç ama pişman değilim.Çünkü yeni tanıdığım o insan benm çehremi değiştirdi ve kesinlikle herşeye değerdi... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |