![]() |
| | |||||||
AKTİFBİR ONLİNE katogorisinde yer alan Aktifbir Duyurular forumu içinde "bi sorum olcak?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "fotoğraf bölümümüz iptal mi oldu? neden link'i yok giremiyoruz? foto reyting kısmı hala devam ediyo ama fotoğraf bölümüne giremiyoruz admin abimiz bilgilendir bizi...!..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | bi sorum olcak? fotoğraf bölümümüz iptal mi oldu? neden link'i yok giremiyoruz? foto reyting kısmı hala devam ediyo ama fotoğraf bölümüne giremiyoruz admin abimiz bilgilendir bizi...!
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bi sorum olcak? Acıkcası fotograf bolumune yorum yazılmayınca ,talep olmadıgını dusunerek fotografları direk foruma ekleyecektim. Onun icin giris linkini menuye eklememiştir. Suan bolumumuz acık duruma gore yeniden degerlendiririz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye | Cevap: bi sorum olcak? SLM BEN YENİ ÜYE BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ beyefendi_505@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |