AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Aktifbir Kadın > Magazin

Tuvalet de sevişen ünlü

Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Magazin forumu içinde "Tuvalet de sevişen ünlü" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Dün bir internet sitesinde (medyafaresi) yer alan haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Haberde ünlü bir kadın sanatçının magazin gündeminde düşmeyen yakınının tuvalette bir gençle sevişmesinden söz ediliyordu. Habere göre, ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-08-2007, 02:47 PM   #1 (permalink)
Administrator
BANA DOKUNMAYAN YILAN,BIN YASAMASIN

Rep Gücü: 50 otoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of light
Post Tuvalet de sevişen ünlü

Dün bir internet sitesinde (medyafaresi) yer alan haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Haberde ünlü bir kadın sanatçının magazin gündeminde düşmeyen yakınının tuvalette bir gençle sevişmesinden söz ediliyordu. Habere göre, genç kız aşırı alkollü Reina’dan çıkıp arkadaşlarıyla işkembeciye gidiyor. Çapkınlığıyla tanınan genç kız, birara tuvalete yöneliyor. Çizgili gömlekli bir genç de peşinden gidiyor. Genç kızı tanıyan bazı bayanlar da tuvaletin yolunu tutuyor. Tuvaletteki garip sesler üzerine kapıyı çalan müşteriler ünlü güzelin baygın gözleriyle karşılaşıyor. Bir şeyi olmadığını söyleyen ünlü kapıyı kapatıyor, sesler daha da artıyor. Şok geçiren müşteriler masalarına dönüyor. Önce delikanlı tuvaletten çıkıyor, ardından genç kız. Haberde tarif edilen güzeli araştırdım. Ünlü bir sanatçının yakını olarak gösterilen genç kız Helin Avşar olabilir miydi? Dedikoduyu sorduğum Avşar oldukça sinirliydi:

“Beni bugün en az 15 kişi aradı. Evet Arnavutköy’deki Bodrum Mantı’ya gittim. Orada Sibel Gökçe vardı. Onu gördüğümü de hayal meyal hatırlıyorum. Anladığım kadarıyla bana iftira atarak tekrardan meşhur olmaya çalışıyor. O gece Reina’ya bir arkadaşımın doğum gününe gittim. Oradan da çorbacıya gittiğimiz doğru. Yapılan tarifler bana uyuyor, direk beni tarif ediyorlar. Tuvalete de gittim. Hem de üç kere. Doğum günü kutlamıştım alkollüydüm. Bu iftirayı çıkaranın kim olduğunu bulursam çok kötü olacak. Trilyonluk dava açacağım. Ben niye tuvalette o işi yapayım ki evimde tek başına yaşıyorum. İçerim içerim sarhoş olurum ama böyle bir şeyi asla yapmam.”

Gülşen Yüksel-VATAN
otoriter isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 03-08-2007, 06:59 PM   #2 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Cevap: Tuvalet de sevişen ünlü

Wc de sevismek ' hele kadinlar tuvaletine giripte baya bir cesaret isi' ama iyi bir deneyim ' tavsiye ederim'
dayak yemeyi goze alirsaniz' memleketin o kadar feministi' varken nasil olmus

ayakta baya zor oluyordur' adamin sisman olmamasi lazim' baya akrobat filan olmak lazim kasli bir yapida' bu reklam filan mi yoksa nedir acaba' birleri ortaligi karistiriyor kesin

wc de ihtiyac goren bir insan gorsem seks aklima gelmez ama demekki hayalin sonu siniri yok'
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil