![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Magazin forumu içinde "Helin Avsar uslanmıyor (video)" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Tuvalette seviştiği iddiaları olay yaratan Helin Avşar şimdi de üstsüz masaj yaptırırken kameralara yakalandı Dogrudan siteye gidin..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | |||
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helin Avsar uslanmıyor (video) Tuvalette seviştiği iddiaları olay yaratan Helin Avşar şimdi de üstsüz masaj yaptırırken kameralara yakalandı
| |||
| | | |||
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Helin Avsar uslanmıyor (video) Helin e bakmadim' ama bu cinli gercekten masaj yapiyor'' ve isinin profesyoneli '' iki elini cok iyi kullaniyor' cin de bu bir tekniktir' turkiyede girgir gecilebilir vucudun enerjisi zayiflayan yerleri harekete geciriliyor' ve nerelerine yapacagini cok iyi biliyor Cin deki fiyati 5=10 dolardir'' bunu berber salonlarinda yaparlar'' guzel kizlar in masaji daha hafiftir' parmaklarini saklatarak masaj yaparlar' baya ses cikar ' ortalama 20=40 dakika surer belki fazla' ozel masaj yaglari vardir' plajda diye yag surmeden yapilmis' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Helin Avsar uslanmıyor (video) Valla bende cinliye bakmadım,Heline baktım. Baktıgımada pişman oldum Adından baska birsey yok bu kızda,Bizim köyün kızları bile bundan güzelmiş ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |