![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Magazin forumu içinde "Bin erkekle birlikte olmuş" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "İngiliz emkakçı: "Bana kötü gözle bakmayın. Çünkü hastayım; seks bağımlısıyım. İngiliz News of The World gazetesi, bugüne kadar en az bin erkekle birlikte olduğunu iddia eden emlakçı Amy Michaels'ın öyküsüne ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bin erkekle birlikte olmuş İngiliz emkakçı: "Bana kötü gözle bakmayın. Çünkü hastayım; seks bağımlısıyım. İngiliz News of The World gazetesi, bugüne kadar en az bin erkekle birlikte olduğunu iddia eden emlakçı Amy Michaels'ın öyküsüne yer verdi. 33 yaşındaki Michaels, "Bana kötü gözle bakmayın. Çünkü hastayım; seks bağımlısıyım" dedi. 26 yaşında evlenen İngiliz kadın, altı ay içinde eşini 30 erkekle aldatınca boşanmak zorunda kaldığını kaydetti. Yeni sevgilisiyle memnun olduğunu söyleyen Michaels "Artık eski günler geride kaldı" diye konuştu. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |