![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Magazin forumu içinde "Armağan Uzun'un Amcası Evliligi onaylamadı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Bülent Ersoy'la nikah kıyan Armağan Uzun'un Torbalı'daki amcası konuştu "Kabul etmiyorum." Öcal Uzun "Sizce bu yakışık alıyor mu. Kabul etmiyorum, tiksiniyorum. Benim iki tane aslan gibi oğlum var, onlar böyle ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Armağan Uzun'un Amcası Evliligi onaylamadı Bülent Ersoy'la nikah kıyan Armağan Uzun'un Torbalı'daki amcası konuştu "Kabul etmiyorum." ![]() Öcal Uzun "Sizce bu yakışık alıyor mu. Kabul etmiyorum, tiksiniyorum. Benim iki tane aslan gibi oğlum var, onlar böyle bir şey yapsa evlatlıktan reddederim dedi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Armağan Uzun'un Amcası Evliligi onaylamadı birbirini sevmişler neden kızıyorsun be amca ![]() Konu orkunorkun tarafından (13-07-2007 Saat 12:49 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Armağan Uzun'un Amcası Evliligi onaylamadı düzelttim, farketmemişim ,,, , aceleden yazmışım hatırlattıgınız için tesekkurler,,birbirilerini seviyorlar, sevenlerin arasına girilmez demek istedim aslında, kerem ile aslı, leyla ile mecnun misali , hayat müşterek ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |