AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Aktifbir Kadın > Vah! Erkekler

Sİze Ufak Bİr Sorum War?

Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "Sİze Ufak Bİr Sorum War?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Sorum İnternetle İlgİlİ DeĞİl Ama Normal YaŞamla İkİ İnsan Bİrbİrİnİ Sevİyo Ama Erkek Kizdan 11 YaŞ KÜÇÜk +kiz Evlenİp BoŞanmiŞ Kİmse Olumlu Bakmadi Bu İlİŞkİye Ben HarİÇ KorktuĞu İÇİn KaÇti ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2007, 01:50 AM   #1 (permalink)
Yeni Uye

MaGaNDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 5 MaGaNDa is just really niceMaGaNDa is just really niceMaGaNDa is just really niceMaGaNDa is just really nice
Thumbs up Sİze Ufak Bİr Sorum War?

Sorum İnternetle İlgİlİ DeĞİl Ama Normal YaŞamla İkİ İnsan Bİrbİrİnİ Sevİyo Ama Erkek Kizdan 11 YaŞ KÜÇÜk +kiz Evlenİp BoŞanmiŞ Kİmse Olumlu Bakmadi Bu İlİŞkİye Ben HarİÇ KorktuĞu İÇİn KaÇti Gİttİ Sİz Nedersİnİz Omu Hakli Benmİ?
MaGaNDa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 18-07-2007, 01:52 AM   #2 (permalink)
Yeni Uye

DarthVader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 2 DarthVader will become famous soon enough
Cevap: Sİze Ufak Bİr Sorum War?

O ilişkinin boyutunu,içeriğini, neler yaşandığını sadece sen bilebilirsin.Onun için senin dışında kim ne derse desin boş laf niteliğinde olucaktır...
DarthVader isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 18-07-2007, 09:30 AM   #3 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold

toplumsal olarak kişilik gelişimine bakarsanız kızlar ergenliği de erkeklerde 2-3 sene önce girip 2-3 sene önce olgunlaşıyorlar, kadınla erkek dengede gelişim sağlaması için 2-3 yaş büyük olmalı ama bu anatomik özellik,,

kişisel olgunluk; kişinin kendine çevresine göre kendini geliştirmesi, diğer hemcinslerinden daha akıllı olması mantıklı,,

Bizim toplumumuzda bekarken cinsellik çok zor yapılan birşey, cinsellik evlilikle nerdeyse özdeşleştirilmiş,
çalıştığım gemide yeni açılmış --(seks deneyimi yeni başlayan)Türk gençleri çoğunlukla, güzel cinsellik yaşadığı ruz kızlarıyla evlenmek isteme eğilimine girerdi , kızların ugrunda altın künye,zincir ne varsa bozdurup harcarlardı,,
--bu onların 15dakikalık değil ilk 1 haftalık seks deneyimi idi sevgili gibi karıkoca gibi, rus kızları da hem güzel hemde içinden geldiği gibi sevişir hele hoşlanma olduysa, Bu sefer Türkiyede aldığı saf kültürün etkisiyle çocuk suçluluk duygusuna giriyordu,, ben bu kızla yattım öyleyse almam lazım,,herşey hoş gidiyor,evlensem de böyle güzel gidecek. bu bir yanılgı
--ben kişisel olarak kadınların, aslında erkeklerde babalarını aradıklarını (iyi bir babaysa)düşünüyorum, baba şefkati, erkeğin yaşı büyük olmalı ki sevginin yanında yaşına saygı(abilik,babalık yapmak) olsun, kadınlar zor durumda başını dayayacak insan ararlar. her günleri aynı değildir.
--kadının evlenmiş boşanmış olması , ilk açılış olması bakımından, bekaret kızlık zarı , İlk verdikleri erkeği unutamazlar, eğer siz ilkseniz size baglı kalırlar ,hele ızdırap vermediyseniz seksi sizden öğrendilerse ,iyi kocaysanız, ızdırap verdiyseniz seksten soğurlar
aileniz bunu bilir,,

ama eger ki siz gerçekten seviyorsanız kimse sizi tutamaz,, ben 20.000 km uzaga gittim evlendim getirdim,evlenene kadar 100 kişi engellemeye çalıştı ,,siz de gidebilirsiniz,
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-07-2007, 12:55 AM   #4 (permalink)
Yeni Uye

mslkdn283 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ölmeden umudunu yitirme, kaybetsen bile onu tekrar bul ve sahip çık umut yoksa. Gelecekte olmaz.

Rep Gücü: 3 mslkdn283 has a spectacular aura aboutmslkdn283 has a spectacular aura about
Talking Cevap: Sİze Ufak Bİr Sorum War?

Alıntı:
MaGaNDa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorum İnternetle İlgİlİ DeĞİl Ama Normal YaŞamla İkİ İnsan Bİrbİrİnİ Sevİyo Ama Erkek Kizdan 11 YaŞ KÜÇÜk +kiz Evlenİp BoŞanmiŞ Kİmse Olumlu Bakmadi Bu İlİŞkİye Ben HarİÇ KorktuĞu İÇİn KaÇti Gİttİ Sİz Nedersİnİz Omu Hakli Benmİ?
benim bu konudaki fikrimi soracak olursan. Kadının büyüğü erkeği zengin edermiş derler. Bide her konuda tecrübeli olurlar. Yani erkeğinde belki bi süre bu durum hoşuna gider ama sonradan erkeğin gözü dışarı kayar bence ne kadar da olsa aradığı sosyal ve kıpırtılı hayatı artık kadında bulamaz ve ilişki yıpranmaya yüz tutar o yüzden yaşı büyük yani arasında yaş farkı oan kadınlar bence iyi düşünmeli yoksa sonradan çok üzülebilirler.

mslkdn283 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-07-2007, 09:00 PM   #5 (permalink)
Yeni Uye

Farfara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 5 Farfara is a jewel in the roughFarfara is a jewel in the roughFarfara is a jewel in the roughFarfara is a jewel in the rough

Belki onunda kendine göre haklı yanları vardır.Önemli olan karşılıklı olarak üzülmeden ayrılmanız olmalıydı sen bu olayı kafana takmışsın.Demekki gerçekten seviyordun.Zaman herşeyin ilacıdır...
Farfara isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil