![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "Klasik erkek yalanları" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği ""-Kimsenin yanında kendimi bu kadar rahat hissetmemiştim..." (Bir sonraki söz muhtemelen "biraz daha yaklaşsana" olacaktır..) ... "-Sana aşık oldum, ben kolay kolay aşık olmam, sen çok özelsin fıstık..." (Amigo paketindeki ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: New Jersey
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "-Kimsenin yanında kendimi bu kadar rahat hissetmemiştim..." (Bir sonraki söz muhtemelen "biraz daha yaklaşsana" olacaktır..) ... "-Sana aşık oldum, ben kolay kolay aşık olmam, sen çok özelsin fıstık..." (Amigo paketindeki yüzlerce fıstıktan birisin mi dedi acaba?...) ... "-Senin uğruna birçok kötü alışkanlığım ve huyumdan feragat edebilirim..." (Her hakkın saklı kalsın bebek ben almayayım, güle güle) ... "-Aramızdaki ilişkiye bence bir isim koymayalım güzelim, bunu zaman gösterecektir..." (Modern ilişki ayakları... Güzelim oyalıyor seni, şutla gitsin) ... "-Biz birimiz için doğru insanlarız ama şartlar ve zaman yanlış..." (Hayatının en önemli palavralarından birini sıkıyor) ... "-Söz verdiğimi biliyorum ama son anda bir işim çıktı... Ama aklımda hep sen olacaksın..." (Aklımda sen, elimde sigara, yanımda kankalar ve karşımda bizim takımın ilk 11'i...) ... "-Tamam anlaştık oraya kesin gideceğiz. Ama önceden plan yapmayı sevmiyorum biliyorsun ya son anda bir terslik çıkarsa (Ki, mutlaka çıkacaktır bu laftan sonra... Planlanmış bir terslik hem de...) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Klasik erkek yalanları Ahh bu erkekler, başka bir şey diyemiyorum...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR, GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |