![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "kadınlarda en fazla dikkat ettiğiniz özellik" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Türk erkeği olarak, kadınlarda en fazla dikkat ettiğiniz özellik nedir..." şeklinde özetlenebilir.
| Anketimiz: Türk erkeği olarak, kadınlarda en fazla dikkat ettiğiniz özellik nedir | |||
| Boy,Pos | | 3 | 9,09% |
| Sarısın olması | | 2 | 6,06% |
| Esmer Olması | | 3 | 9,09% |
| Balık Etli olması | | 3 | 9,09% |
| Cilveli Olması | | 1 | 3,03% |
| Zerafetli olması | | 4 | 12,12% |
| Egitimli olması | | 14 | 42,42% |
| Calısıyor olması | | 3 | 9,09% |
| Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: kadınlarda en fazla dikkat ettiğiniz özellik katılıyorum Eğitim şart ve yanılmıyosam bayanlara yönelik olarak erkeklerde aranan özellikte büyük ihtimalle eğitim olucaktır. Günümüzde insanlar birebir ilişkilerde birbirlerini ne kadar iyi anlayabilirlerse birbirlerine karşı o kadar rahat davranabileceği kanısında..... Buda ikili ilişkilerde dürüst davranmaya itiyo insanları...... Tabi bu benim izlenimim,sizler katılırmısınız böyle bir düşünceye?
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |