![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "Ispanyol Sinegi" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Çapiyn arkadaslar için tabii ,, hemde çok çapkinlara, ama siz dediklerimi yapmayin en iyisi mi,, simdi çocuklara zararli örnek oluyor diyecekler,,, SPANISH FLY den bahsetmek istiyorum: profesyonel bir çapkin iseniz ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ispanyol Sinegi Çapiyn arkadaslar için tabii ,, hemde çok çapkinlara, ama siz dediklerimi yapmayin en iyisi mi,, simdi çocuklara zararli örnek oluyor diyecekler,,, SPANISH FLY den bahsetmek istiyorum: profesyonel bir çapkin iseniz bazi araçlar kullanilmali, yoksa kizlar sizi tavlar ve siz hep kendinizi çapkin sanirsiniz,, ama o zaman çapkin olamazssiniz kazanaova olmak sihirbazlik ister,, romantik hava yaratmanyn disinda, sihir insan kimyasindadirda , ve cinsel güdülerden ortaya çikar, afrodizyak olarak o kadar çok madde vardyr ki, bunlaryn basinda çig midye yemek vardir bu da cinsel organa benzetildigi icindir, karides vs vs cesitli afrodizyaklar vardir, spanish fly hiçbir zaman alkole dokülmez, çay kahve ve yemek corbaya dokulur Kadyn erkek iki cinsi birden uyaran bir madde vardyr. bu da sex shoplarda satilan SPANISH FLY denen ispanyol sinegi vardir, bu sinegin kurusu, kana karisinca insanda asiri istek ,cinsel bolgelerde anormallik olusturur,kana hemen karisir ispanyol sinegi 1-2 damla dan fazlasi insani öldürür, kanteron ile beraberdir, kanteron birçok kanser tedavisinde kullanylan bitki, ancak hormon salgisi olusturur, fakat Her yerde orjinali yoktur, Spanish fly bir 5-10 ml litrelik kutudur, bazi ulkelerde bunu(israil mali) YOHIMBINUM diye pazarlar,, profesyonel çapkinlarin sihirli ilacidir. çok defa bir barda biryerlerde dünyanin en çirkin kizlarini güzel görüp sabah 40 yillik bir sevgili gibi uyanip yanynyzdaki cadi gibi bir kizi görürseniz, içtiginiz içeceklere iyi dikkat edin , o kizlarin tuzagina dusmus olabilirsiniz, bunu sadece erkekler kullanmaz profesyonel capkin kizlar da vardir dünyada. çapkinligin cinsiyeti olmaz, ben söyledim mesaji siz almayin, sihirbaz hicbir zaman kendi kendine sapkadan güvercin çikarmaz, son bir öykü: bu ilacy hindistan dan bir asciya aldirdim , neden 20 dolar bana verdirdin diye kizmisti,bir gün faydasini goreceksin demistim, uzakdoguda disarda pilav isteyen fakirlere dagitmis ? , sonuç nüfus patlamasy . ve çok sevilen bir gemi personeli. ister inanin ister inanmayyn, kesin denenmis birseydir. piyasada sahtesi etkisiz olanlari coktur-gercegini bulmak lazim konuyu belgesel olarak yazdim ciddiye almayin lütfen , ben ne dersem diyim dünya yine dönüyor ![]() senolmutlu@2007 |
| | |
| | |