![]() |
|
| | |||||||
Şimdi ben, hayatımda iki adam var desem ne dersiniz? Taşlar mısınız beni? Çarmıha mı gerersiniz? Yoksa adımı tarihten mi silersiniz? Yada durun tahmin edeyim, çirkin çirkin sözler sarfedersiniz en basitinden!
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 3 ![]() | İki Adam Bir Kadın Şimdi ben, hayatımda iki adam var desem ne dersiniz? Taşlar mısınız beni? Çarmıha mı gerersiniz? Yoksa adımı tarihten mi silersiniz? Yada durun tahmin edeyim, çirkin çirkin sözler sarfedersiniz en basitinden! Oysa çoğu erkeğin hayatında tek olmadığımız malumdur biz kadın milletinin. Ya anneleri gölgesinde yaşarız, ya eşleri, yada sevgilileri. Yada mutlaka vardır bir düşündükleri. Ellerinin kiri mi olur öteki kadın? Öteki kadın da kadın değil midir? Kadınlar itiraf etmezler. Sadıktırlar. Hep sadakat gösterirler. Ama bir-iki-üç te damarına basıldığı anda, eşini öperken başka dudakları hayal etmekten de geri kalmazlar. Tüyleriniz mi ürperdi? Düşüncesi bile çirkin mi geldi? Erkek yapar kadın bakar mı sandınız? Kadın tahmin edemeceğiniz kadar zeki bir varlık olduğu halde, hala kendi çapınızda ufak aldatmacalara karışmanızın sebebi nedir acaba? Hep iki kadın bir adam dinleyip durursunuz. Taraflardan biri mutlaka ezilir ama o ezilen hep kadın olur! Öteki de olsa, beri ki de olsa kadındır öyle mi? Zaten nedendir ikinciye gönül açmak onu da anlamam ya neyse! Peki ya ben şimdi birbirine benzer iki adam var hayatımda dersem. Birini seviyorum ama ötekine de aşığım dersem! Biri dünya iyisi bir adam, öbürü dengesizin teki desem. Biri benim peşimden koşuyor, ben ötekinin desem. Biriyle kavga edince öbürüne patlıyorum dersem. Üstelik bir de bunları birbirini tanıyan ve rakip iki insan yapsam. Birbirlerinden haberleri var ama benden haberleri yok dersem! Bir gün biriyle akşam yemeği yiyip, öbür gün diğerini arıyorum dersem ne dersiniz bana? Ama savunma mekanizmalarımı da anlatsam. Mesela birinin hayatında bir sürü kadın olduğunu hissedebiliyorum dersem. O veya bu sebeple mutlaka aradığı birileri var dersem, hele o iyilik meleği olan kesinlikle duygu açlığımı gideremiyor dersem, beni bir gün arayıp 3 gün sormuyor dersem, ya kötü olan bana asla nerde olduğunu söylemez ve rahatlıkla yalan söyliyebiliyor dersem, ya bu adamlar aynı mesleğin insanları ve ben birinden bu işin hem toplantısını, hem planını, hem projesini biliyorum dersem, bu sayede öbürünün yoğunluğunu da ister istemez kestirebiliyorum dersem, biri çok şirin yüzlü, gülünce adeta çocuk gibi sevimli ama öbürü o kadar karizmatik ki, bir bakışıyla içimi titretmeye yetiyor dersem. Şimdi bu adamlar mı yarımşardan bir eder yoksa, ben mi, arsız, yüzsüz, doyumsuz olurum. Belki de hiç biridir. İnsan hayatına aldığı birini tamamen hayatına alıyorsa, onu arayıp sorması, ondan haberdar olması gerekmez mi? Bu adamlar bana çok güvendikleri için mi merak etmiyorlar, belki de önemsemiyorlar, evet bence daha kötüsü bu iki adam da başka seçenekleri olmadığında beni arıyorlar. Eğer öyle olmasa hani nerde şimdi ikisinden biri? Ne yapıyorlar sizce? Bilmiyorum. Bugün aramadılar çünkü. Dün biri aradı, ondan önce ben öbürüyle birlikteydim. Belki yarın biri arar! Kafanız karıştı değil mi? Sizce kadınlar erkeklerin davranışları karşında her zaman çaresizler midir? Onları terk ettiğinizde oturup ağlıyorlar mı yine? Yoksa annelerine mi gidiyorlar. Hayır! Bence arkanızdan bir süre sövüp, yollarına devam ediyorlar. Hayır işin enteresan tarafı ahınız tutunca düşüp kollarını bacaklarını kırıyorlar! Sizce bu adamlardan hangisi benim hayatımda! Hiçbiri! İki iyi güzel insan, iki kendini zeki sanan kocaman adam. İkisi de sevdiğimi sanan ve bu uğurda kendine sonsuz güveni olan insan! Yazık değil mi şimdi geçirdiğimiz güzel anlara! Hep biri diğerinin gölgesinde kalacak böyle giderse. Ve ne ben kendi kafasına göre arayıp soran, canı isteyince çağıran bir adamı hayatıma sokacağım, nede onlar düşüp kalktığında canımı yakacağım. Siz üç beşe bakmayın, eğer “o” nu bulduğunuza inanıyorsanız. Kendinizi ufak tefek kapris oyunlarıyla, “o benim peşimden koşsun” gibi salak bir inatla riske atmayın. Görüyorsunuz ya, dünyanın en iyi adamı, dünyanın en yakışıklı adamı da olsanız, vazgeçilmez değilsiniz. Bulunca hayatınıza alın onu. Uzaktan bakmayın. Sıkı tutun ve emin olmasını sağlayın. Kadınlar sevildiklerini hissettiklerinde kör olurlar! kaynak |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |