![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "Gül sayıları ve anlamı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Gül sayıları ve anlamları 1 gül: Odaklanmış özel sevgi 2 gül: Karşılıklı derin sevgi 3 gül: Seni seviyorum 9 gül: Sonsuz sevgi 11 gül: En çok seni seviyorum 13 gül: ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: soylemem:)
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Gül sayıları ve anlamı Gül sayıları ve anlamları 1 gül: Odaklanmış özel sevgi 2 gül: Karşılıklı derin sevgi 3 gül: Seni seviyorum 9 gül: Sonsuz sevgi 11 gül: En çok seni seviyorum 13 gül: Gizli aşk 33 gül: Derin aşk 44 gül: Söz vermek 50 gül: Karşı konulmaz aşk 66 gül: Birliktelik 99 gül: Sonsuzluk 100 gül: Birbirine adanmış çift 101 gül: Sadece sen 108 gül: Benimle evlenir misin? 111 gül: Sonsuz aşk 123 gül: Özgür aşk 365 gül: Seni hergün düşünüyorum 999 gül: Bitmeyen aşk 1001 gül: Vefakar aşık Renkler ne anlama geliyor? Pembe renk: Şefkat Beyaz renk: Saflık ve temizlik Mavi renk: Yumuşak huylu Yeşil renk: Ümit ve İstikbal Altın sarısı: Sevinç Kırmızı Renk: Aşk Kahverengi: Geçmiş Siyah Renk: Üzüntü Gri: Melankoli |
| | |
| | |