AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Aktifbir Kadın > Vah! Erkekler

Erkekleri korkutan cümleler

Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "Erkekleri korkutan cümleler" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği ""Düsündüm de…" Kiz arkadasiniz bu kelimelerle baslayan bir cümle kuruyorsa bilin ki mevzu ciddidir.Bu cümle çesitli sekillerde tamamlanabilir. Örnegin: ‘Düsündüm de neden beni seviyorsun?'' ya da ‘Hiç gelecegimizle ilgili birseyler ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-01-2008, 10:09 AM   #1 (permalink)
Pasif Uye

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kara kışa Direnen Bahardan Korkar mı?

Rep Gücü: 6 DESTiNA is just really niceDESTiNA is just really niceDESTiNA is just really niceDESTiNA is just really niceDESTiNA is just really nice
Arrow Erkekleri korkutan cümleler

"Düsündüm de…"

Kiz arkadasiniz bu kelimelerle baslayan bir cümle kuruyorsa bilin ki mevzu ciddidir.Bu cümle çesitli sekillerde tamamlanabilir. Örnegin: ‘Düsündüm de neden beni seviyorsun?'' ya da ‘Hiç gelecegimizle ilgili birseyler düsündün mü?''

"Adam gibi davran"

Erkekliginizin sorgulanmasi kadar aci verici birsey yotur herhalde. Onu utandirmak için istedigi seyi yapabilir ya da ona dirdir yapmamasini söyleyebilirsiniz.

"Ailem seninle tanismak istiyor"

Bu cümlenin iki anlami olabilir:

1-Iliskiniz ciddi bir boyuta gelmistir
2-Kizin ailesi sizi incelemek istemektedir

Tek yapmaniz gereken sevgilinizin babasinin kesici aletlleri olmamasi için dua etmek.

"Basim agriyor"

Bu cümle bu gece hiçbir aksiyon yasayamayacaginizin isareti. Eger onu çok arzuluyorsaniz sevgilinize bir agri kesici vererek iyilesmesini bekleyebilirsiniz.

"Eski sevgilim böyle yapmazdi"

Onun yaninda hiçbir zaman eski sevgilinizden bahsetmediniz ama o bahsediyor ve sizi terkettigi adamla karsilastiriyor. Hemen kendinizi koruyun diyoruz!

"Ne düsünüyorsun?"

Kadinlar meraklidir. Erkeklerin herseyini bilmek ister. Fakat erkekler kendileriyle ilgili herseyi açiga vurmayi sevmez, sessiz kalmayi tercih eder.

"O kizi begendin mi?"

Sizi yaninizdan geçen nefis sarisina bakarken yakaladi. ‚''Begenmedim'' derseniz yalan söylediginizi anlayacak. ''Evet ama poposu büyüktü'' gibi bir cümle sizi bu zor durumdan kurtarabilir.

"Bende bir degisiklik farkettin mi?"

Eger farketmediyseniz basiniz belada. Cevabiniz geciktikçe sinir kat sayisi daha da yükselecektir. ''‚Saçin harika olmus'' dediginizde eger tespitiniz yanlissa yeni aldigi küpeleri hirsla yere firlatmasi olasi bir davranis.

"Arkadasim evleniyor/hamile"

Masum bir cümle gibi duruyor. Fakat bunu söylerken sesindeki hüznü fark ettiniz mi? Bu noktada aslinda size ''Biz ne zaman evlenecegiz?'' diye sormak istiyor. Fakat size ''hamileyim'' diye gelirse size sans dilemekten baska yapacagimiz birsey yok.

"Konusmamiz lazim"

Bu cümlenin arkasindan asla güzel bir cümle gelmez. Bu dört lanetli kelime birlestiginde iliskinizle ilgili bir sorun var demektir. Ya size ayrilmak istedigini söyleyecek. Ya da iliskinizin onu tatmin etmeyen yanlarindan bahsedecek. Aman dikkat!
DESTiNA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil