![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Vah! Erkekler forumu içinde "erkekler ve küpe" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "küpeli erkekler nasıl? sizin düşünceleriniz nedir..." şeklinde özetlenebilir.
| Anketimiz: erkekler küpe takmalı mı | |||
| hayır | | 1 | 20,00% |
| evet | | 0 | 0% |
| yakışırsa | | 3 | 60,00% |
| asla | | 1 | 20,00% |
| Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: erkekler ve küpe bence insan kedisine yakışanı yapmalı bu sadece küpe için değil her konuda örneğin yakışan renklerde giyinmeli illa bunlar moda bak bu sene şu moda vs demektense kendi modasını kendisi yaratmalı......... eğer o küpe o şahıs'a gerçekten yakıştıysa gönlünce takmalı ama ben takar mıyım? hayır takmam çünkü bana yakışanı doğallık olduğunu ve küpe gibi bi aksesuarın eklentisine ihtiyaç duymadığımı düşünüyorum........
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler ve küpe ![]() ![]() ![]() ![]() ben takmiyorum ama takicaksak erkek da erkek adam gibi takmaliyiz bence' ve is toplantilarina boyle gidersek karizmamiz artabilirKonu orkunorkun tarafından (13-08-2007 Saat 09:31 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |