![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Ah! Kadınlar forumu içinde "Kadinlari Anlamak İsteyenler Burdan LÜtfen" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "© Ihtiyacimiz var. (ISTIYORUM) © Ne istiyorsan onu yap. (NASILSA BEDELINI ÖDETECEGIM) © Konusmaya ihtiyacim var. (ONAYLANMAYA IHTIYACIM VAR) © Konusmaya ihtiyacim var. (SIKAYET EDECEGIM) © Sinirli degilim. (ELBETTE SINIRLIYIM ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: belli 0wA7_ 837K! g3l!R!w Yaş: 20
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | © Ihtiyacimiz var. (ISTIYORUM) © Ne istiyorsan onu yap. (NASILSA BEDELINI ÖDETECEGIM) © Konusmaya ihtiyacim var. (ONAYLANMAYA IHTIYACIM VAR) © Konusmaya ihtiyacim var. (SIKAYET EDECEGIM) © Sinirli degilim. (ELBETTE SINIRLIYIM APTAL HERIF) © Bu mutfak cok kullanissiz. (YENI BIR EV ISTIYORUM) © Yeni gece ayakkabisina ihtiyacim var. (ÖBÜR 60 CIFT TOZLU) © Beni seviyor musun? (PAHALI BIR SEYLER ISTEMEK ÜZEREYIM) © Beni ne kadar seviyorsun? (BUGÜN BIR HALT KARISTIRDIM) © Bir dakika icinde hazirim sevgilim. (KALINCA BIR KITABA BASLAYABILIRSIN) © Bir iletisim problemimiz var. (BENIMLE HEMEN UZLAS) © Hayir bagirmiyorum. (BENIMLE HEMEN UZLASSAN COK IYI EDERSIN) ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |