![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Ah! Kadınlar forumu içinde "Kadınlar niye terkeder" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ: -Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) -Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) -Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) -Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadınlar niye terkeder KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ: -Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) -Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) -Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) -Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) -Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) -Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) -Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor) -Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) -Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) -Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |