![]() |
| | |||||||
Aktifbir Kadın katogorisinde yer alan Ah! Kadınlar forumu içinde "Kaç kez gerçekten aşık oldunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Kaç kez gerçekten aşık oldunuz? Yoksa hergün aşık olan şıpsevdi birisimisiniz?..." şeklinde özetlenebilir.
| Anketimiz: Kaç kez gerçekten aşık oldunuz? | |||
| Hiç Olmadım | | 2 | 28,57% |
| 1 kez | | 2 | 28,57% |
| 2 kez | | 1 | 14,29% |
| 3 Kez | | 1 | 14,29% |
| 3 den fazla | | 1 | 14,29% |
| Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Kaç kez gerçekten aşık oldunuz? Gerçekten sadece 1 defa aşık oldum.. Halada seviyorum.. Önceden vardı biri ama aşık değil idim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR, GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaç kez gerçekten aşık oldunuz? göçmen ailenin çocuğuydum parasızken ortaokul lisede kız arkadaşım bile olmadı,olsa da bişeyler ısmarlamak biryerlere gitmek demekti.kıskanmıştım,zamanımı yaşayamadım uluslararsı sınavı kazandığımda hayatım değişti 19 yaşımda babamdan buyuk paralar kazandım, 21 yaşına kadar saf yaşadım kabak çekirdeği gibi açıldım, aşık olmaya başladım 22 yaşında ev sahibi oldum, sonra yine aşık oldum, evlenene kadar sürdü, şimdi sadece eşime aşığım , bundan sonra bir daha aşık olur musun diye sorarlarsa ? hayat sürprizlerle dolu , falcı değilim ki diye cevap veririm, bugüne geleceğimi biliyormuydum, hayır, aşık olmak insanın beynininin kendi kendine kandırması,olmayan bir şeyi akla uygun hale getirmesi belkide. yalana da ihtiyacımız var vücudu rahatlatmak için |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |